Milyonluk Aboneli Analist: Bu 5 Altcoin Favorim!

Kripto para piyasasının önde gelen analistlerinden Coin Bureau analisti Guy Turner, Cardano (ADA) ve Monero (XMR) dahil olmak üzere en iyi dört altcoin seçimini açıkladı! İşte detaylar…

Önde gelen kripto para analisti bu 5 altcoin projesine dikkat çekti!

Cardano (ADA)

Kripto para piyasası son 24 saat içerisinde yükselişe geçerken bir podcast, yatırımcıların dikkatini çekti. Coin Bureau analistlerinden Guy Turner, bir röportajda Cardano’nun blockchain yükseltmeleri ve tutkulu topluluğunun kendisine ilk dört listesinde yer kazandırdığını söylüyor. Ünlü analist, Cardano’nun hala sorunları olmasına rağmen kısa sürede sahip olduğu ilerleme seviyesinin büyük bir ilgi çektiğini göstererek, YouTube üzerinden yaptığı röportajda şu sözleri aktarıyor:

“Şu anda ADA’ya giderdim. Evet, sorunları var. Ve onun aleyhtarları var. Ama son zamanlarda çok ilerlediğini düşünüyorum. Vasil yükseltmesinin oldukça iyi gittiğini düşünüyorum. Açıkçası, gerçekten sevdiğim bir Cardano topluluğu var.

Önde gelen kripto analisti, projenin yakın zamanda büyük bir ilgiyle karşı karşıya kalacağını aktararak, kullanıcıların Cardano’ya olan ihtiyacından bahsetti. Bu yüzden Cardano’yu sevdiğini açıklayan analist, planlanmış birçok yükseltmeye dikkat çekerek Hydra’nın geldiğini aktardı ve projenin büyük ölçüde ölçeklendirmeye odaklandığını aktardı. Bu yüzden proje için parlak bir gelecek görüyor.

ADA, son 30 günlük süreçte yüzde 13 değer kazandı ve yazı yazarken 0,40 ABD Doları değerinde bulunuyor.

Arweave (AR)

Cardano’nun ardından Turner, merkeziyetsiz depolama ağı Arweave (AR)’i seçti ve projenin çok büyük bir geleceği olduğunu aktararak projenin avantajlarından bahsetti:

“Geleceğe kesinlikle baktığım biri Arweave. Bence merkezi olmayan veri depolama… tüm sektörün çok büyük bir geleceği var. Açıkçası, Arweave tek değil. Filecoin deposu gibi şeylere ve bunun gibi projelere sahipsiniz…

Bence aynı zamanda crossover’ı da var çünkü genellikle bunu tamamen kripto terimleriyle düşünme eğilimindeyiz. Ancak dünya giderek daha fazla dijitalleştikçe, daha fazla insan giderek daha fazla veri üretecek. Bunun bir yerde saklanması gerekecek.”

Arweave, anlık olarak 11.86 dolardan işlem görüyor.

Cosmos (ATOM) ve Osmosis (OSMO)

Popüler analist ayrıca Cosmos’u (ATOM) ve özellikle Osmosis (OSMO) projesini seçti ve nedenini şu şekilde açıklıyor:

“Belirli ekosistemlerle gerçekten ilgileniyorum. ATOM’dan daha önce bahsetmiştik. ATOM’u seviyorum. Projeyi seviyorum. Konuştuğum pek çok geliştiricinin, pek çok teknoloji liderinin ATOM’la ilgilenmesi, Cosmos’la ilgilenmesi ve her zaman “Vay canına, oradaki teknoloji çılgınca” demelerine bayılıyorum. Bu yüzden ATOM’u seviyorum ama ATOM ekosistemini de seviyorum. Yani Osmosis gibi bir şey.”

Cosmos 13.98 dolar değerindeyken Osmosis, yazı yazarken 1.02 dolar değerinde.

Monero (XMR)

Son olarak Turner, gizlilik odaklı protokol Monero’yu seçti.

“Hükümetlere, kurumlara olan bu güven eksikliği hakkında söylediklerimle bir nevi bağlantılı. Bence herkesin bir deste gizliliğe önem veren bir kriptosu olmalı. Herkes isterse özel olarak işlem yapabilmelidir.”

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere Monero, yazı yazılırken 163,68 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!