Shiba Inu Topluluğu Kartopu Gibi Büyüyor! İşte Güncel Veriler!

WhaleStats tarafından paylaşılan verilere göre, Shiba Inu (SHIB) yatırımcı sayısı 1.145.212’ye ulaşarak rekor tazeledi.

Shiba Inu topluluğu hızla büyüyor

Son dönemde yatay yönde fiyat hareketi izlemesine rağmen, SHIB büyümeye devam ediyor. SHIB yatırımcılarının sayısı  1.145 bini aştı. Dört gün önce, bu rakam 1.140.151’idi. Bununla birlikte, bu hızlı büyüme oranına rağmen, SHIB yatırımcı sayısı BabyDoge’un gerisinde kalıyor.17 Ocak’ta WhaleStats, BabyDoge yatırımcı sayısının 1.260.40’e ulaşarak yeni rekora ulaştığını bildirdi. Shiba Inu ve Floki Inu ile karşılaştırıldığında, BabyDoge daha hızlı bir oranda büyüyor. SHIB, Ethereum balinaları için popüler bir token olmaya devam ediyor. WhaleStats’a göre, en büyük 1000 ETH balina şu anda 51.660.947.525.321 SHIB’e sahip. Bu, 1.481.475.410 dolara eşdeğer.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1483195527953104900?s=20

Bigger Entertainment’ın sahibi Steven Cooper, geçen hafta birçok küçük ölçekli yakma ile birlikte 2,8 milyon Shiba Inu yaktı. Kampanyanın 20 Ekim 2021’de başlatılmasından bu yana, Bigger Entertainment toplam 1.012.508.035 SHIB yaktı. Steven Cooper ayrıca 1 milyar SHIB  daha yakmayı plalıyor, ancak bu sefer bunun sadece bir işlemde yapılmasını hedefliyor. Bunun için şirketi Bigger Entertainment, 14 Şubat’ta başka bir SHIB Burn Party düzenleyecek. Cuma günü Bigger Entertainment, sınırlı sayıdaki ürünlerine telefon kılıfları, kulplar ve diğer bazı ürünleri ekledi. Şirketten yapılan duyuruya göre, şirketin bu ürünleri satarak elde edeceği kârın yüzde 80’i 14 Şubat’taki ‘Burn Party’de yakılacak. Steven Cooper, bu durumun yalnızca Sevgililer Günü‘ne kadar geçerli olacağını söyledi.

SHIB ve Robinhood söylentileri, durmak bilmiyor

Shiba Inu (SHIB) fiyatı, birkaç squawk hesabının SHIB’in nihayet Şubat ayında çevrimiçi ticaret platformu Robinhood tarafından listeleneceğini tweetlemesinden sonra yüzde 8’den fazla artmıştı. Shiba Inu (SHIB)’nun Robinhood’da listeleneceğine dair söylentiler daha sonra 1,1 milyondan fazla takipçisi olan finans sitesi Zero Hedge’in Twitter hesabı tarafından da paylaşıldı. Bu gelişmeler üzerine SHIB, 0,00003240 dolar seviyesine kadar çıkmıştı. SHIB, Polygon’u (MATIC) geçerek piyasa değeri ile 13. sırayı yeniden kazanmayı başardı. Piyasayı hareketlendiren söylenti, spekülatif haber yaymakla ünlü “First Squawk” adlı bir Twitter hesabından kaynaklanmış gibi görünüyor. Ekim ayında aynı hesap, isimsiz bir kaynağa atıfta bulunarak SHIB’in Robinhood’da listeleneceğini tweetledi. Bu şirket tarafından yalanlandı. Şubat ayında, “First Squaw”, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Tesla CEO’su Elon Musk’aDogecoin tweet’i nedeniyle .soruşturma açtığını iddia etti. Haberlerin daha sonra gerçekleri yansıtmdığı ortaya çıktı.

 Shiba Inu (SHIB)’yu popüler çevrimiçi ticaret platformunda listelemek için başlatılan dilekçesi kampanyası  yarım milyondan fazla imza topladı. Kasım ayında, Robinhood yöneticisi Christine Brown, şirketin nicelikten çok kaliteye öncelik verdiğini iddia ederek yeni kripto para birimleri için destek eklemek için acele etmediğini söyledi.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!