Shiba Inu Lideri Retweetledi: Robinhood Yakayı Ele Verdi!

Bugünlerde her Shiba Inu (SHIB) yatırımcısının aklında aynı soru var: SHIB, Robinhood’da listelenecek mi? Evet ise, ne zaman?

Robinhood uygulamasında ilginç bulgu

24 bin takipçisi olan  Shiba Inu (SHIB) topluluğu üyesi Milkshake isimli bir kullanıcı, Perşembe günü ”Robinhood Uygulaması” hakkında ilginç bir şey bulduğunu iddia ederek, bu gelişmeyi takipçileri ile paylaştı. Milkshake, Robinhood uygulaması kullanıcılarının çoğunun, platforma Shiba kelimesini yazdıklarında “Hediye Kripto” ifadesi göründüğünü bildirdiğini söyledi. Ayrıca, başka bir token için bu durumun aynı olmadığını kaydetti. Eğer bu doğruysa ve herhangi bir teknik hata değilse, SHIB topluluğu, yakında Robinhood listelemesinin açıklanmasını bekleyebilirler. Milkshake, “İlginç bulgu: Birçok RobinhoodApp kullanıcısı, platforma Shiba Inu kelimesini yazdığında “Kripto Hediyesi”nin göründüğünü bildiriyor. Diğer tokenler için durum böyle görünmüyor. Robinhood’dan yakında SHIB listelemesi görebilir miyiz? Ne kadar eğlenceli.” açıklamasını yaptı. Ayrıca Robinhood Uygulamasından bir ekran görüntüsü paylaştı.

https://twitter.com/shibainuart/status/1476306175490768900?s=20

Diğer bir kullanıcı ise bu senaryoyu onaylayan bir video yayınladı, Robinhood’da Shiba Inu yazarken ‘Kripto Hediyeleri’ seçeneği beliriyor. SHIB lideri Shytoshi Kusama da Milkshake’in tweetini retweetledi. Robinhood, cüzdanının beta testine başladı. Kriptoarena.com olarak daha önce, Robinhood’un SHIB’i cüzdanları yayına girdikten sonra listeleyeceğine dair analizimizi yayınlamıştık. Güvenilir kaynaklar, daha  önce, içeriden alınan bilgilerin Robinhood ekibinin SHIB’i listelemek için bir takım toplantılar düzenlediğini duyurmuştu. Kaynak, Robinhood’un Shiba Inu (SHIB)’yu Ocak 2022’de veya ilk çeyrekte listelemesinin “güçlü bir olasılık” olduğunu doğruladı.

 

Shiba Inu, dev borsada listelendi

Meme tabanlı altcoin projeleri ivme kazanırkan, önde gelen kripto para borsası OKEx, Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE), Baby Doge (BABYDOGE), Kishu Inu (KISHU) ve Dogelon Mars (ELON)’ı listelediğini duyurdu. Birçok uzman meme kripto paralarını balon olarak nitelendirirken, Shiba Inu gibi projeler, yatırımcı sayısını artırmaya devam ediyor. Birçok borsa da bu benimseye yardımcı olarak, listeleme kararlarını açıklıyor. OKEx kullanıcıları, Hindistan rupisi, Pakistan rupisi, Filipin pesosu ve Vietnam dongu gibi itibari para birimlerini kullanarak listelenen kripto paraları doğrudan satın alabilir. Platform, fiat para biriminden Tether’e (USDT) ve ardından hedef kripto paraya değişim sürecinin tamamlanmasını sağlayacak.
 
 Shiba Inu listelemesi hakkında yorum yapan OKEx CEO’su Jay Hao, “Platformumuzu eklenen yeni listeleme, kullanıcı topluluğumuzdan gelen yüksek talebin bir sonucudur. OKEx’te kullanıcıların ilgisi ve istekleri, en büyük önceliğimizdir. OKEx kullanıcılarının işlem deneyimini geliştirmek için mümkün olan her adımı atacağız. OKEx kullanıcıları artık kripto portföylerini çeşitlendirebilir ve OKEx ekspres satın alma seçeneğini kullanarak kripto satın alma işlemini birkaç dakika içinde tamamlayabilir”. açıklamasını yaptı. İşlemler, OKEx kullanıcıları için 29 Aralık saat 07:00 UTC’den itibaren geçerli olacak. OKEx, kısa süre önce platformunda sorunsuz bir şekilde kripto para satın almak için önde gelen ödeme ağ şirketleriyle ortaklık kurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!