Shiba Inu ve BabyDoge Rekabeti Kızışıyor: Hedef 1 Milyon

Shiba Inu ve BabyDoge 1 milyon holders’a doğru yaklaşırken meme kripto paralar üstünlük için savaşmaya devam ediyor. Bir yıl önce, bu kadar popüler olmayan meme kripto paraların nereden geldiğini ve arkalarındaki itici gücü düşünmek oldukça ilginç. Şimdi bu kripto paralar, kripto piyasasındaki en büyük projelerden bazıları olarak yerini alıyor. Meme kripto paralar,  kripto endüstrisinde faydanın her zaman büyümenin en önemli sebebi olmadığını kanıtlıyorlar.

Zirveye doğru yarış

Bununla birlikte, piyasaya daha fazla meme kripto para sunuldukça, en iyi projeler arasında rekabet de sertleşiyor. İlk olarak, Shiba Inu, OG meme kripto parasına atıfta bulunarak “Doge Killer” unvanıyla ön plana çıkmıştı. Şimdi ise Shiba Inu kendine, BabyDoge ve Floki Inu gibi zorlu rakipler buldu. Meme paraları popülerlik kazanmaya devam ederken, ilk önce 1 milyon holders’a hangi kripto paranın ulaşacağı ise merak konusu. Yazımız hazırlanırken, hem Shiba Inu hem de BabyDoge 950.000 holders’ı aştı. İki meme token bir milyon holders’a doğru yarışmaya devam ediyor, ancak SHIB yaklaşık 40.000 holders önde ve lider durumda. İlginç olan, Shiba Inu’nun BabyDoge’dan önce hız kazanmaya başlamasına rağmen, bu projelerin her ikisinin de holders’ı birbirine çok yakın.

Shiba Inu fiyatı yaklaşık 0,0005 dolar civarında seyrediyor | Kaynak: SHIBUSD, TradingView.com

Bunun için bir itici güç, 100X kazanım arayışı olarak görülüyor. Shiba Inu gibi bir kripto para için çoğu kişi, BabyDoge gibi nispeten yeni bir projeye kıyasla büyüme için çok fazla fırsat olmadığına inanabilir. SHIB, fiyatından birden fazla sıfır attı, ancak BabyDoge’un daha gidecek çok yolu bulunuyor. Shiba Inu’nun fiyatı kadar yüksek bir noktaya gelmek, holders için büyük kazançlar anlamına geliyor. BabyDoge’un şu anda etkileyici bir 957.453 holders’ı görülüyor. Ancak Shiba Inu’nun holders sayısı ise 992.986. Bu, 1 milyon holders’a yönelik yarışta ikinci yolu öne çıkarıyor ve büyük olasılıkla SHIB’nin bu rakamı geçen iki meme kripto paradan ilki olacağı anlamına geliyor.

Shiba Inu sosyal medyayı domine ediyor

Shiba Inu’nun büyümesi, holders’lardan daha geniş bir alana yayılıyor. Meme kripto para, Twitter gibi sosyal medya platformlarında sürekli olarak tartışma konusu oluyor. Kriproarena.com olarak daha önce de belirttiğimiz gibi meme kripto para, Google’da en çok aratılan kripto para birimlerinden biri olduğu için Google aramaları bile ihmal edilmedi. Bu platformlarda Bitcoin ve Ethereum gibi en iyi paralara karşı mücadele ediyor.

Shiba Inu, meme kripto Twitter’da 1,9 milyon takipçiye ulaşmasından sonra en iyi 2 kripto para ETH’den daha fazla takipçiye sahip ve platformda 1,8 milyon takipçisi olan ETH’nin önüne geçtikleri görülüyor. Bu sayı aynı zamanda onu platformdaki Cardano, SafeMoon ve Solana gibi sevilen projelerin önüne koyuyor. SHIB, sosyal medya platformlarında en çok konuşulan kripto projelerinden biri olmaya devam ediyor. Kripto para birimi aynı zamanda CoinMarketCap’te en çok izlenme listesine giren kripto paralardan biridir ve 1,7 milyondan fazla izleme listesinde yer alıyor. Ayrıca listede Ethereum ve Bitcoin’in arkasında yer alıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!