Shiba Inu (SHIB)’da 3 Kritik Gelişme: Analistten Çarpıcı Tahmin!

Shiba Inu yakım portalı, hafta sonu boyunca bir milyar SHIB’in yakıldığını bildirdi. 24 saat içinde yanma oranında yüzde 25’lik bir artış gerçekleşti. SHIB, an itibariyle 0.000012 dolardan işlem görüyor.

 

 3 kritik faktör, Shiba Inu fiyatına ivme kazandırabilir

Analistler, SHIB’nin son fiyat düşüşünden kurtulma yolunda olduğuna inanıyor. Uzmanalra göre, Shiba Inu, üç temel nedenden dolayı toparlanıyor. Balina birikimi, yakılan SHIB sayısındaki artış ve SHIB’in Bahreyn’deki yeni bir borsada listelenmesi, yatırımcılar arasında yükseliş hissini körükledi. Bahreyn merkezli borsa “Rain”e 2019 yılında tam lisans verildi ve bu, platformu Orta Doğu’daki ilk yasal kripto para borsası haline getirdi. Listeleme, Orta Doğu’daki yatırımcılar arasında SHIB’in benimsenmesini artırabileceğinden, SHIB fiyatı için önemli bir hamle.

Ayrıca, Ethereum ağındaki balinaalrın Shiba Inu biriktirdiği gözlemleniyor. “BlueWhale0073” adlı bir balina 455,95 milyar SHIB aldı. Bu, bir gecede balina birikiminde yüzde 25’lik bir artış anlamına geliyor. Büyük cüzdan yatırımcıları SHIB toplarken, borsalardaki rezervlerinde bir azalma meydana gelir ve bu, varlıkta bir fiyat rallisini körükler. Shiba Inu yakma portalına göre, yakılan SHIB sayısında bir artış var. Son 48 saat içinde 1 milyar SHIB yakıldı ve meme coin’in dolaşımdaki arzını düşürdü. Analistler, Shiba Inu’nun toparlanması konusunda iyimser. ”Army_shiba”daki analistler, SHIB fiyat trendini değerlendirdi ve meme altcoin için 0,00001312 ila 0,00001656 dolar arasında hedefler belirledi.

 

SHIB’in, Twitter’daki takipçi sayısı, DOGE’ninkini geçmek üzere!

Twitter’daki Shiba Inu topluluğu, muazzam bir şekilde büyümeye devam ediyor. Veriler, SHIB topluluğuna her gün daha fazla insanın katıldığını gösteriyor. SHIB’in, Twitter’daki takipçi sayısı ilk kez 3,3 milyon kullanıcıyı aşarak yeni bir dönüm noktası kaydetti. An itibariyle, Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabındaki takipçi sayısı 3.312.884 (3.31 milyon). SHIB Twitter hesabındaki takipçi sayısındaki artışın ardından, proje şu anda 3.343.305 (3.34 milyon) takipçisi olan en yakın rakibi Dogecoin’in (DOGE) rekorunu aşmaya sadece birkaç bin uzakta. Shiba Inu resmi Twitter hesabı Şubat 2021’de oluşturulurken, Dogecoin’in Twitter hesabının Aralık 2013’te açıldığını belirtmekte fayda var.
 
Shiba Inu’nun Twitter takipçilerinin muazzam büyümesi, meme altcoin‘in iyi bir sosyal medya potansiyeline sahip olduğunu ve özellikle yeni projeler başlatıldığında, Twitter’da neden sürekli zirveye oturduğu açıklıyor. Çoğu kripto projesinin aksine, SHIB topluluğunun Twitter’da günün herhangi bir noktasında ilk on trend konusu arasına alması artık alışılmış bir durum. Bu arada, Shiba Inu takipçilerinin sayısının artmasının yanı sıra, projenin arkasındaki ekip, daha fazla yatırımcıyı SHIB’i benimsemeye çekmenin yollarını aramaya devam ediyor. Shiba Inu geliştiricileri, şimdiye kadar proje için NFT’ler, metaverse’te sanal arazi ve yakım portalı gibi önemli projeler başlattı. Ekip ayrıca, önde gelen markalarla önemli ortaklıklar yoluyla daha fazla insanın SHIB’i benimsemesini istiyor.

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!