Altcoin Projesinden FIFA İle Dev Ortaklık: Analistlerden Kritik Yorum!

FIFA Dünya Kupası sponsorluk haberlerinin ardından bu altcoin fiyatı müthiş bir ralli yaşadı. Yapılan anlaşma ve ortaklık sonucui FIFA Dünya Kupası, ilk kez resmi bir blockchain sponsoruna sahip olmuş oldu.

FIFA Dünya Kupası 2022’nin resmi blockchain sponsoru bu altcoin oldu

Algorand ağı, 2022 FIFA Dünya Kupası’nın resmi blockchain teknolojisi ortağı haline geldiğinden, büyük bir patlamaya tanık oldu. Anlaşma, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki 2023 Kadınlar Dünya Kupası’nı da kapsıyor. Akıllı sözleşme platformunun ortaklıktaki rolü, FIFA’ya dijital bir strateji, NFT’ler ve blockcahin destekli cüzdan çözümü geliştirmede yardımcı olmaktır. Algorand blockchain’i, diğer protokollerin çoğundan farklı olarak, ölçeklenebilirlik ve verimliliğe saf bir hisse kanıtı olarak öncelik verdiği için sponsor olarak seçildi.

FIFA Başkanı Gianni Infantino, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

İşbirliği, FIFA’nın paydaşlarımıza ve dünya çapındaki futbol taraftarlarına şeffaflık sağlamak, futbola daha fazla yeniden yatırım yapmak, sürdürülebilir gelir artışı sağlamak için sürekli olarak yenilikçi kanallar aramaya olan bağlılığının açık bir göstergesidir. Algorand ile uzun ve verimli bir ortaklığı dört gözle bekliyorum.

ALGO fiyatının uzun vadeli yükseleceği tahmin ediliyor

2011 yılından bu yana futbol Dünya Kupası’nın ABD merkezli ilk sponsoru olan Algorand, on yıllık bir rekoru kırdı ve sahipleri için önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Etkinlik, dünyadaki en önemli spor etkinliklerinden biri olarak kabul edildiğinden, 1,1 milyardan fazla insanın onunla etkileşime girdiği, izlediği veya yarıştığı için önemlidir. Taraftarlar altcoin ALGO’nun fiyat grafiğini değerlendirdi ve bir gecede çift haneli bir kazanç elde ederek son birkaç haftadaki kayıpları sildi.

Analistler, altcoin projesindeki sosyal ve zincir içi aktivite büyüdükçe, Algorand fiyatı için 0,93 ABD doları hedef belirlediler. @Pinnacle_Shail takma adıyla bilinen analist, takipçilerine, ALGO biriktirmelerini tavsiye ederek altcoin fiyatında uzun vadeli bir yükseliş görünümü beklediğini açıkladı. Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, Algorand Blockchain’i, bugüne kadar 2000’den fazla küresel kuruluşa ve merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamasına ev sahipliği yapıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!