Dev Borsa, Bu 9 Altcoin İçin Destek Ekledi! Fiyatlar Artışa Geçti

Popüler kripto para borsası Coinbase, 9 altcoin için destek eklediğini açıkladı. Kriptoarena.com olarak detayları aktarıyoruz.

Altcoin projelerinin fiyatları artmaya başladı

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, yeni bir duyuruda, Coinbase Custody soğuk depolama güveninin bir parçası olan 200’den fazla varlık listesine dokuz kripto para birimi ekliyor. Coinbase‘in destek eklediği ilk kripto para birimi, spora dayalı NFT token olan Ethernity Chain (ERN) oldu. Ethernity Chain şu anda yaklaşık yüzde 15.14 artışla ve 1.84 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor. ERN, 3.33 dolardan işlem gördüğü Pazartesi gününden bu yana yaklaşık yüzde 50 değer kaybetti. Listede ikinci sırada Japon finansal teknoloji (FinTech) firması Atom Solutions tarafından oluşturulan Ethereum tabanlı bir dijital varlık olan Transfer Token (TTT) yer alıyor. Transfer Token’ı yaklaşık yüzde 5.80’lik bir düşüşle 3.62 dolardan el değiştiriyor.

Ayrıca Coinbase soğuk cüzdan listesine katılan Dopex (DPX), likiditeyi en üst düzeye çıkarmayı ve aynı zamanda yatırımcı kayıplarını önlemeyi amaçlayan merkeziyetsiz bir opsiyon borsasıdır. Dopex piyasa değerinin yaklaşık yüzde 8.12’sini kaybetti ve şuan 415 dolar seviyesinde alıcı bulmaya devam ediyor. DPX, 5 Mayıs’ta yaklaşık 950 dolardan işlem görüyordu.

SNT, NCT, SURE, RFOX ve ALICE

Status Network (SNT), kullanıcılara açık kaynaklı, eşler arası bir protokol ve uçtan uca şifreleme yoluyla güvenli bir mesajlaşma uygulaması, kripto cüzdanı ve Web3 tarayıcısı sunar. Şu anda Status Network yaklaşık yüzde 22 arttı ve 0.031 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor. Bununla birlikte SNT geçtiğimiz hafta Perşembe günü 0.053 dolardan işlem görüyordu. Coinbase listesine ayrıca, NCT’nin siber güvenlik verilerinin ve içgörülerinin toplanmasına yardımcı olan kullanıcıları ödüllendirdiği tehdit algılama ve kötü amaçlı yazılımdan koruma projesi Polyswarm‘ı (NCT) da eklendi. Polyswarm, bugün yaklaşık yüzde 3.76 artışla 0.014 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

Bir sonraki sırada, merkeziyetsiz finans, NFT ve metaverse oyun kullanıcılarının korunmasına yardımcı olan blockchain alanı için bir sigorta ekosistemi olan inSure DeFi (SURE) yer alıyor.Son 24 saatte inSure DeFi yüzde 15.56 artışla 0.0047 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor. Coinbase soğuk cüzdan listesine ayrıca, birden fazla blockchain’de sürükleyici oyun deneyimleri getirmeyi amaçlayan metaverse odaklı bir proje olan RedFOX Labs‘da (RFOX) katılıyor. RedFOX Labs, son 24 saatte yaklaşık 23.87 artış ile 0.018 dolar seviyelerinden alıcı bulmaya devam ediyor. Coinbase listesinde son iki sırada ise oyuncuların token’ları stake ederek dijital adalara yatırım yaptığı, NFT token oyna-kazan video oyunu olan MyNeighborAlice‘e (ALICE) ve merkeziyetisz uygulamaların geliştiricilerine yardımcı olmak için inşa edilmiş açık kaynaklı hibrit blok zinciri Aergo‘ya (AERGO) yer verdi. Daha fazla altcoin haberi için, Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!