SEC Söylentileriyle Bu Altcoin Satılıyor: Çakıldı!

Kripto para piyasası son zamanlarda yaşananlar birçok yatırımcının endişelenmesine yol açıyor. Yakın zamanda ortaya atılan iddialara göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), bu altcoin projesine “Wells Bildirimi” yolladı! Söylentilerin ardından altcoin projesi yüzde 10 değer kaybı yaşadı! İşte detaylar…

Bu altcoin projesi, “Wells Bildirimi” söylentileriyle çakıldı! Fiyat düşüyor!

Bazen kripto para piyasasında ortaya atılan iddialar, bazı kripto para projeleri için olumsuz yönde etki yaratabiliyor. Cuma günü kripto para piyasasının yakından tanıdığı kripto uzmanı David Hoffman tarafından bazı altcoinlerin “Wells Bildirimi” aldığı yönünde ortaya atılan iddialar, kripto para topluluklarında büyük bir endişeye yol açtı. Söylentilerle beraber büyük yatırımcılar yatırımlarını geri çekerken, uzmanlar ise bunun büyük yönlü bir düşüşe yol açabileceğini aktardı.

Öte yandan Blockchain analitik platformu Nansen’in analisti Andrew Thurman, küresel dijital varlık şirketi Wintermute’un, “Wells Notice” yönlü iddiaların ortada olmasıyla beraber LDO varlıklarının yaklaşık yüzde 10’unu sattığını açıkladı. Bununla beraber geçtiğimiz gün söylentilerin hızla yayılmasının ardından Andrew Thurman, Twitter üzerinden Wintermute’un 2 milyon dolar değerindeki LDO varlığını bir cüzdan aracılığıyla dev kripto para borsası Coinbase’e aktarılıp satıldığını aktardı. Ayrıca önde gelen analist, şirketin hala LDO üzerinde 21 milyon dolarlık varlığı olduğunu belirtiyor.

Kripto uzmanı yaptığı açıklamanın bir “söylentiden” ibaret olduğunu aktardı!

Geçtiğimiz Cuma günü, önde gelen kripto uzmanlarından David Hoffman, bir video üzerinden yaptığı konuşmada “Wells bildirimlerinin birçok altcoin’e gittiğini” ve “Lido’nun da bir tane alacağını” aktardı. Bununla beraber kripto para toplulukları arasında hızla yayılan söylenti ile beraber projelerin fiyatlarında düşüş yaşansa da, Hoffman yorumlarını düzelterek her şeyin bir “söylenti” olduğunu belirtti:

Görünüşe göre Lido’nun Yok Edici Gary’nin hedefine yakalandığı söylentileri var. Lido ekibinin üyeleri bana ulaştı ve bunun yanlış olduğunu söylediler. Özellikle Lido olarak adlandırdığım için üzgünüm, çünkü tüm bunlar tamamen “söylentiler” ve Lido burada özel olarak odaklanmayı hak etmiyor.

Bununla beraber Hoffman, yaptığı “söylenti” yorumlarından sonra henüz belli olmayan Wells Bildirimleri olduğunu da aktararak, “bunların kaç tanesinin veya ne kadar yakın zamanda tebliğ edileceğinin söylenmesinin imkansız olduğunu” da bildirdi.

Piyasa düşüş eğilimi içerisindeyken söylentilerle beraber LDO token, Cumartesi günü yüzde 10’un üzerinde düşüş yaşadı ve 2.45 dolar seviyelerine kadar geriledi. Bununla beraber az da olsa fiyat durumunu toparlayan LDO, son 24 saat içerisinde 2.72 dolar seviyelerine kadar çıksa da anlık olarak 2.65 dolar seviyesinde bulunuyor. Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere projenin piyasa değeri ise anlık olarak 2.24 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

LDO, son 24 saatlik fiyat grafiği

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!