İflas Eden Kripto Para Şirketi, Coinbase’e Bu Altcoin’i Döküyor!

Geçtiğimiz yıl iflas eden kripto para şirketi Voyager Digital, yaptığı son transferleriyle beraber varlıklarını bu kripto para borsasına aktarıyor! Peki, o altcoin’ler hangileri? İşte detaylar…

İflas eden kripto para kredi kuruluşu Voyager Digital, Coinbase’e bu altcoin’leri döküyor!

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere geçtiğimiz yıl ABD İflas Kanunu’nun 11’inci Bölümü uyarınca borçların yeniden yapılanma sürecini başlatan kripto para şirketi Voyager Digital, son birkaç hafta içerisinde yaptığı birkaç milyon dolarlık işlemlerle yatırımcıların dikkatini çekti. İflas eden kripto kredi kuruluşu, 14 Şubat tarihinden bu yana ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’e 86 milyon dolardan fazla kripto varlık aktardı.

Bir diğer yandan on-chain analitik firması Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre dev kripto para borsası Coinbase’e aktarılan varlıklar arasında 28 milyon dolar değerinde 2.24 trilyon Shiba Inu (SHIB), 25 milyon dolar değerinde 15.635 Ethereum (ETH), 3 milyon dolar değerinde 7.75 milyon OCEAN token, 4.4 milyon dolar değerinde 640 bin LINK token ve 28.5 milyon kendi yerel token’ı VGX token bulunuyor.

 

Bununla beraber aktarılan diğer veriler ise yatırımcıları şaşırtıyor. Lookonchain tarafından günün erken saatlerinde yayınlanan bir Tweet dizesi, Voyager Digital tarafından anlık olarak tutulan varlıkların değerinin 630 milyon dolar seviyelerini aştığını ortaya koyuyor. Öte yandan iflas eden kripto kredi kuruluşu, son üç günlük süreç içerisinde Coinbase’den 100 milyon USDC token satın aldı.

Voyager Digital hangi varlıklara sahip?

Anlık olarak İflas eden kripto kredi kuruluşu Voyager Digital’in mevcut kripto varlıkları arasında 276 milyon dolar değerinde 170 bini aşan ETH bulunuyor. Bununla beraber 186 milyon USDC, 81 milyon dolar değerinde 6.5 trilyon SHIB, 15.8 milyon dolar değerinde LINK, 10.5 milyon dolar değerinde 580 bini aşan AVAX, 5.6 milyon dolar değerinde 12 milyon FTM ve 8.3 milyon dolar değerinde 1.17 milyar STMX ve diğer token’lar yer alıyor

Diğer yandan Voyager Digital, Binance’in Amerikan koluyla yaptığı milyar dolarlık anlaşmaya ABD’deki federal ve eyalet düzeyindeki düzenleyiciler tarafından karşı çıkılmasının ardından bu haftanın başlarında haberlerde yer aldı. Fakat haberler Voyager için pek de iyi değildi. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve New York Mali Hizmetler Departmanı (NYDFS), Binance U.S.’nin iflas etmiş kripto borç verenin varlıklarını satın almak için yaptığı 1,02 milyar dolarlık anlaşmaya itiraz etti. Bazı kullanıcılar ise Twitter üzerinden bu karar hakkında yorumlarda bulundular.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!