Polygon CEO’su Projelerden Umutlu! Fiyat Patlamaya Hazır

Polygon ağının yerel tokeni MATIC fiyatı, son 24 saat içinde toparlanmasına neden olan satın alma baskısının yeniden canlandığını gördü. Bu gelişme, Coca-Cola’nın 3 Temmuz’da Polygon tabanlı NFT’lerinin lansmanını duyurmasından sonra geldi.

Polygon NFT projeleri ile dikkatleri üzerine çekti

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Coca-Cola, bir sanatçı ve LGBTQIA + topluluğunun savunucusu olan Rich Mnisi ile işbirliği içinde Polygon blockchain’inde bir NFT koleksiyonu başlatacağı açıklamalarında bulundu. Web sitesinde belirtilenlere göre, bu koleksiyonlar topluluğun kutlaması adına yapılıyor ve her parça “topluluğun üyelerine renk dolu ışık yakmayı ve bir sevgi mesajı yaymayı” amaçladığı bildiriliyor. Ayrıca duyuru, Coca-Cola’nın Pride koleksiyonundaki NFT projelerinin ilk satışından ve yeniden satışından elde edilen tüm gelirlerin LGBTQIA + topluluğuna hizmet veren hayır kurumlarına bağışlanacağını ortaya koyuyor.

Polygon topluluğu için bir diğer önemli güncelleme, Meta’nın Ethereum ve Polygon ağında yer alan NFT’lerin piyasaya sürüldüğünü duyurmasıdır. Şirketin Ürün Müdürü Navdeep Singh, ilk duyuruyu resmi Twitter hesabı aracılığıyla takipçileri ile paylaştı. Belki de en önemli gelişme, Polygon’un kurucu ortaklarının projeyi bir sonraki adımda nereye götürdüklerine dair son duyuruları olduğu belirtiliyor. Duyuruda Web3’ün mobil cihazlarda kitlesel olarak benimsenmesinin amaçlandığı vurgulandı. Polygon ağının kurucu ortağı Mihailo Bjeliç, Twitter hesabından şunları yazıyor:

Web3’ün toplu olarak benimsenmesi mobilde gerçekleşecek ve @0xPolygon
bunun için hazırlanıyor. Stratejimiz kendi cihazlarımızı oluşturmak değil. Bunun yerine mevcut üreticilerle entegre olarak ilerleyeceğiz. Bugün, ilk büyük entegrasyonu duyurmaktan gurur duyuyoruz. İleri.

MATIC fiyatı patlamaya hazır

MATIC fiyatı iki direnç seviyesini geri aldı ve ve dirençleri 0,38 ve 0,47 dolar fiyatla destek seviyelerine çevirdiği belirtiliyor. Bu gelişme, Polygon blockchain ekosisteminin şu anda 8 günlük Üstel Hareketli Ortalama’nın (EMA) 0,48 dolar fiyat seviyesinin üzerinde işlem görmesiyle ortaya çıkıyor. 18 Haziran tarihinde başlayan fiyatlardaki toparlanma rallisinin, MATIC fiyatının 0,540 dolarda 34 günlük EMA’yı aşması koşuluyla daha fazla yükselişe tanık olması muhtemel olduğu görülüyor.

Gerçekleşecek bu hareketin sonucunda, Polygon piyasa yapıcılarının 0,57 dolar ile eşit yüksek seviyelerin üzerine çıkma ve satın alma-durdurma likiditesini toplama yolunu açacağı bildiriliyor. 0,57 dolar seviyesinde yer alan bir engelin ters çevrilmesi durumunda, MATIC alıcılarının 0,68 dolar seviyesinde yer alan en önemli direnç bariyerine karşı koyacaktır. Ayrıca bazı durumlar sonucunda, MATIC fiyatının yukarıda belirtilen seviyenin ilerisine geçebileceği ve 0,70 dolar fiyat seviyesine kadar ulaşarak, burada yukarı yönlü muhtemelen kısa vadede Polygon için sınırlanabileceği belirtiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!