Ethereum Ralli Sinyali Veriyor! Yükseliş Sürecek mi?

Lider altcoin Ethereum (ETH), 1.000 dolarlık desteğin üzerinde sabit kaldı ve aşağı yönlü bir kırılma olmadı. Sonuç olarak, bir baz oluşturuldu ve fiyat iyi bir artış başlattı.

Ethereum fiyatı için kritik seviyeler

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Fiyat, 1.070 dolarlık bölgenin yakınındaki birkaç önemli engeli ortadan kaldırabildi. ETH / USD’nin saatlik grafiğinde 1.075 dolara yakın dirençle kilit bir daralma üçgeninin üzerinde bir kırılma oldu. Fiyat, 1.235 dolarlık yüksek seviyeden 997 dolarlık düşük seviyeye kadar olan kilit düşüşün yüzde 61.8 Fib geri çekilme seviyesini bile test etti. Ethereum fiyatı 1.158 dolara kadar yükseldi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın çok üzerinde işlem gördü. Ayrıca, 1.025 dolarlık düşük seviyeden 1.158 dolara kadar olan son artışın yüzde 23.6’lık Fib geri çekilme seviyesinin çok üzerinde.

Yukarı yönde ani bir direnç 1.160 dolar seviyesine yakın. Bir sonraki büyük direnç 1.180 dolar bölgesine yakın, bunun üzerinde fiyat belki de 1.200 dolarlık direnci temizleyebilir. Belirtilen durumda, fiyat 1.250 dolar direncine doğru yükselebilir. Daha fazla kazanç, fiyatı 1.300 dolar bölgesine doğru gönderebilir.
Ethereum 1.160 dolarlık direncin üzerine çıkamazsa, aşağı yönlü bir düzeltme başlatabilir. Aşağı yönlü ilk destek 1.125 dolar bölgesine yakın. Bir sonraki büyük destek, 1.090 dolarlık bölgeye ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın. Son artışın% 50 Fib geri çekilme seviyesine yakın, 1.025 $ ‘lık düşük seviyeden 1.158 $’ a yükseldi. 1.090 dolarlık desteğin altında aşağı yönlü bir kırılma belki de yakın vadede boğalar üzerinde baskı oluşturabilir. Bir sonraki büyük destek 1.060 dolar civarında oturuyor.

Aktivite 2020’nin en düşük seviyelerine indi

Ethereum aktif adresleri düşmeye devam etti. Bu, Ethereum’un fiyatının başka bir toparlanma gerçekleştirmeden önce 1.000 doların altına düştüğü piyasa çöküşünü takip ediyor. Bu düşüş, kripto para birimleri için çeşitli etkiler gösterdi ve aynı zamanda yatırımcıların ETH’ye karşı nasıl hissedebileceklerine işaret ediyor. Bloktan gelen veriler, Ethereum ağındaki aktif adreslerin yedi günlük bazda düştüğünü gösteriyor. Bu aktif adresler, boğa piyasasının tam çiçek açtığı Haziran 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Aktif adreslerdeki artış, o noktada şimdiye kadar gördüğü muazzam başarı nedeniyle kripto para birimine geçen yeni yatırımcılara bağlandı.

Ancak, ETH’un fiyatı zarar görmeye başladığında, aktif adresler onunla birlikte düşmüştü. Bu, kripto piyasasının on yıldan fazla bir süredir var olduğu tartışmasız en kötü piyasa çöküşünü yaşadığı Haziran 2022’nin ortasında bir noktaya geldi. Ethereum, trend olduğu yerde yaklaşık 1.800 dolardan hızla düştü ve 900 doların altına indi. Bunu takiben, yatırımcılar daha fazla kayıptan kaçınmak için fonlarını hareket ettirmek için çabaladıkları için aktif adreslerde bir artış olmuştu. Bununla birlikte, satışlar azaldıkça, aktif adreslerin sayısı da burun kıvırdı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!