Dogecoin İçin Kritik Seviye Açıklandı: Mega Ralli Geliyor mu?

Büyük bir ralli için hazırlanan Dogecoin (DOGE)’in yükseliş hedefine ulaşmadan önce üstesinden gelmesi gereken son bir engel bulunuyor. Analistlere göre meme altcoin DOGE, 3 Haziran’dan bu yana token için ters yönlü hareket eden azalan direnç trend çizgisinin üzerine çıkmalı.

Dogecoin fiyatı son bir engeli aşmaya çalışıyor

Dogecoin fiyatı günlük grafikte simetrik bir üçgen deseni oluştururken altcoin’in boğaları rahat bir nefes alıyor. Popüler kripto para birimi konsolide olurken birkaç önemli teknik göstergeyle destekleniyor. Bu da altcoin projesinin daha yüksekleri hedeflemeye hazır olduğunu gösteriyor. Altcoin yazım sırasında 0,2468 dolardan işlem görüyor.

Hâkim grafik modeli, altcoin teknik modelin üst sınırının üzerinde 0,269 dolardan pay almayı başarırsa, Dogecoin fiyatı için yüzde 64’lük bir artış olduğunu gösteriyor. Analistlere göre boğalar bu iyimser hedefe doğru bir boğa koşusu beklemeden önce, DOGE’un en yakın direnci 0,255 ABD doları olan yüzde 50 Fibonacci düzeltme seviyesinde ele geçirmesi gerekecek.

DOGE için izlenmesi gereken seviyeler

Uzmanlara göre satın alma baskısında bir artış meydana gelirse ve Dogecoin 0,27 doların üzerine çıkarsa, DOGE yüzde 61,8 Fibonacci geri çekilme seviyesinde başka bir engelle karşılaşacak ve 200 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) ile 0,277 ABD dolarına denk gelecek. DOGE’da, yüzde 78,6 Fibonacci geri çekilme seviyesinde 0,310 ABD doları, ardından 16 Ağustos’un zirvesi 0,351 ABD dolarında ek engeller ortaya çıkabilir. Bunların ardından 0,435 ABD dolarındaki yükseliş hedefine ulaşılabilir.

Dogecoin fiyatının hala bir konsolidasyon modelinde sıkışıp kaldığı göz önüne alındığında, DOGE, satın alma siparişlerinde bir artışla birlikte, yukarıya doğru belirleyici bir hareket olana kadar, hâkim teknik model içinde dalgalanmaya devam edebilir. O zamana kadar, altcoin küçük satışlara maruz kalabilir. Bu durumda 100 günlük SMA’da 0,242 dolardan en yakın dayanak önemli bir destek görevi görecek. IntotheBlock’un Fiyat Çevresinde Para Girişi/Çıkış Fiyatı (IOMAP) bu destek seviyesinin gücüne ek bir inandırıcılık katıyor. Bu da 80.240 adresin ortalama 0,242 dolar fiyattan 14,73 milyar DOGE satın aldığını gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!