Muhteşem Performans: Bu Çin Coini 18x Yaptı!

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere kripto para piyasasının yeni yükselişe geçen Çin Coini Conflux, gösterdiği performans ile yatırımcılarını büyülemeye devam ediyor. Yıl başından bu yana 18x performans gösteren popüler altcoin, rakiplerine fark atmış durumda! İşte detaylar…

Çin coini bu yıl 18x yükseliş yaşadı!

Kripto para ekosistemi her defasında yeni altcoin projeleriyle karşımıza çıkıyor ve bu genellikle bir memecoin olsa da yatırımcılar, yeni projelerle karşı karşıya kaldıkları zaman projelere önem vigeriyorlar. Son birkaç haftadır piyasaları sallayan Çin coini Conflux (CFX), yıl başından bu yana yaptığı yüzde 1.810’luk performans ile beraber rakiplerine karşı mükemmel bir avantaj sağladı ve rakiplerini arkasında bıraktı. Özellikle 2023’ün başından bu yana SHIB ve DOGE gibi önde gelen memecoin projelerini arkasında bırakan Çin coini, yakın zamanda birçok yatırımcı tarafından ilgi gördü. Proje, kripto kışına da meydan okudu ve son haftaların en çok değerlenen coin’leri arasında yer aldı.

Halihazırda Çin’de bulunan kripto para yasağıyla birlikte ülkenin ve kripto meraklısı halkının Conflux’un büyümesine katkıda bulunup bulunmadığı konusunda büyük bir tartışma bulunuyor. Bunun nedeni, Çin’in kriptoyla ilgili faaliyetleri birkaç yıl önce yasaklaması ve muhtemelen Conflux işlemlerinin ülkede yasa dışı olmasıdır. Birçok yenilikle yatırımcılarının karşısına çıkan kripto para projesi yatırımcılarına verdiği vaatler sayesinde yoğun bir ilgi görüyor ve gerçek dünya üzerinde yeni kullanım örnekleri sunuyor. Bu yüzden son haftalarda birçok yatırımcının favori coin projesi haline gelmiş bulunuyor.

Son haftaların favorisi büyük ortaklıklar kuruyor!

Bir diğer yandan popüler altcoin projesi için kullanılan teknoloji ise yüksek verimlilik ve ölçeklenebilirlik oranlarıyla ön plana çıkıyor. Tasarımı gereği popüler altcoin, işlevlerine dayalı olarak bir başka Çin Coini olan MATIC de dahil olmak üzere birçok adla etiketlendi. Bununla beraber bazı uzmanlara göre Ethereum’a rakip olarak bir Çin Ethereum’u ortaya koymak isteyen Conflux ekibi, geliştiricilerine gerçek hayattaki sorunları çözebilecek akıllı bir sözleşme oluşturma fırsatı sunuyor.

Bildiğiniz üzere nüfusu ile dünyanın en büyük ülkelerinden biri olan Çin’in en büyük ikinci telekomünikasyon firması China Telecom ile ortaklığıyla yeni bir yükseliş dalgası yarattı. Bu ortaklığın sayesinde 500 milyondan fazla kullanıcının kullanımına sunmak üzere blockchain tabanlı bir SIM geliştirildi. Bu yeni yenilikle beraber birçok altcoin yatırımcısı Conflux’a odaklanmış bulunuyor.

Uzmanlara göre Conflux, Çin’in pazarından ve çevresinden yararlanırken, kendini ne Metaverse dünyasına ne de Yapay zeka dünyasına ait görüyor. Her ne kadar Çin, kripto para birimlerine karşı olumsuz duruşuyla ön plana çıksa da, blockchain ilerlemesiyle güçlü bir duruş da sergiliyor ve Çin coini Conflux, Çinli rakiplerine göre çoktan ileri seviyelere geçmiş durumda bulunuyor.

Fiyat seviyesi Conflux’u, geçtiğimiz haftaların en iyi coin’leri arasına attı

Geçtiğimiz 10 gün içerisinde yüzde 100’ün üzerinde değer kazanan coin CFX, anlık olarak 0.397611 dolardan işlem görüyor. Proje, yıl başından bu yana 18x’lik bir yükseliş performansı göstererek büyümeye devam ederken piyasa değeri ise 834 milyon dolar seviyelerinde.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!