Analist Açıkladı: İşte BTC, ADA ve BNB İçin Al-Sat Seviyeleri!

Son günlerde kripto para piyasalarında yaşanan ufak yükseliş durumu uzun sürmedi. Kripto para birimlerinin çoğunluğu kendini tekrar kırmızı bölgede buldu ve piyasada yaşanan düşüş yatırımcıları meraklandırıyor.  İşte Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB) ve Cardano (ADA) için al-sat seviyeleri…

“Bitcoin için kısa vadeli düşüş devam ederse, 31 bin dolar seviyesi test edilebilir”

Son 24 saat içerisinde değer kaybeden birçok kripto para biriminin yanında lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)’de düşüş yaşamış bulunuyor. Geçtiğimiz 24 saat itibariyle Bitcoin (BTC), yüzde 0,8 düşüş yaşadı. Anlık olarak ise lider kripto para birimi 29.602,41 dolardan işlem görüyor.

BTC/USD günlük grafiği

Günlük grafikte görüldüğü üzere Bitcoin (BTC) tekrar 29 bin dolar seviyesine geri dönerek kırmızı işaretine geri döndü ve bu da boğaların gücünü doğrulayan bir hareket olarak karşımıza çıkıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için kısa vadeli yükseliş devam ederse ve mum 30 bin dolar seviyelerine yakın bir kapanış yaparsa, artış 31 bin – 32 bin dolar bölgesinin test edilmesine yol açabilir.

Listenin en büyük kaybedeni Binance Coin (BNB)

Listedeki bir diğer altcoin olan Binance Coin (BNB) ise son 24 saat içerisinde düşüş yaşayan diğer kripto para birimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Listede geçtiğimiz 24 saat içerisinde yaşadığı yüzde 4,63’lük düşüş ile en çok düşüş yaşayan kripto paralar arasında birinci sırada kendine yer bulan BNB, anlık olarak 313,87 dolar seviyesinden el değiştiriyor.

BNB/USDT günlük grafiği

Kripto para piyasasında dikkat çeken bir altcoin olan Binance Coin (BNB), artan işlem hacmine karşı 300 dolardan bir yükseliş yaşadı. Eğer ayılar inisiyatif alamazsa, önümüzdeki zamanlarda 320 dolar seviyelerine kadar hızlı bir yükseliş yaşanabilir.

Son 24 saatlik periyotta en çok düşüş yaşayan kripto paralar arasında kendine yer bulan bir diğer isim ise karşımıza Cardano (ADA) olarak çıkıyor. Popüler altcoin, geçtiğimiz 24 saat içerisinde yüzde 4,12 düşüş yaşadı ve birçok kripto para yatırımcısının dikkatini çekmiş bulunuyor.

Binance Coin (BNB)’nin tam aksine Cardano (ADA), fiyat 0,50 dolar önemli seviyenin üzerine geri yükseliş yaşayamadığı için düşüş eğilimini sürdürmeye devam ediyor. Bununla beraber popüler altcoin Cardano (ADA) için yükseliş devam ederse, önümüzdeki hafta 0,55 dolarlık alanın testini görme şansı da bulunuyor. Halen kripto para piyasasında popülaritesini koruyan Cardano (ADA), geçtiğimiz 30 günlük süreçte yaklaşık yüzde 45,6 değer kaybı yaşadı. Popüler altcoin, geçtiğimiz 7 gün içerisinde yaşadığı yüzde 3,5’luk düşüş ile anlık olarak 0,489096 dolardan el değiştiriyor.

Daha fazla kripto para haberi için Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!