Bitcoin, DOGE, AVAX ve Bu 7 Altcoin İçin Kritik Seviyeler Belli Oldu!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) halen düşüş eğilimi gösterirken DOGE, AVAX ve 7 farklı altcoin için kritik seviyeler belli oldu. Detaylar şu şekilde…

Bitcoin, halen düşüş eğilimi gösteriyor

Bitcoin (BTC)’in toparlanması 31.721 dolarlık Fibonacci geri çekilme seviyesini geçemedi, bu da eğilimin hala düşüş eğiliminde olduğunu ve yatırımcıların mütevazı kazançlarla satış yaptığını gösteriyor.

BTC/USDT çifti günlük grafiği

Analistlere göre BTC/USDT çifti, acil destek olarak 28.630 dolara düşebilir ve fiyat bu seviyenin üzerine çıkarsa parite bir süreliğine 28.630 dolar ile 31.721 dolar arasında konsantre olabilir. Muhtemel bir trend değişikliğinin ilk işareti, 20 günlük üstel hareketli ortalamanın (EMA) (32.979 dolar) üzerinde bir kırılma ve kapanış olacaktır. Parite daha sonra yüzde 61.8 geri çekilme seviyesi olan 34.823 dolara geri dönebilir. Fiyat 28.630 doların altına düşerse, ayılar çifti 26.700 doların altına çekerek pozisyonlarını güçlendirmeye çalışacak. Bu olursa, parite 25.000 dolara, ardından 21.800 dolarlık seviyeye düşebilir.

Lider altcoin ETH, AVAX gibi direnci kıramadı

Ethereum’un (ETH) 2.159 dolarlık genel direncin üzerine çıkamaması, kısa vadeli yatırımcıları kâr elde etmeye teşvik etmiş olabilir. Bu durum, fiyatı 1.940 doların altına çekse de boğalar seviyeyi korumaya çalışıyor.

ETH/USDT çifti günlük grafiği

Analistlere göre fiyat 1.940 dolardan güçlenerek yükselirse, ETH/USDT çifti tekrar 2.159 dolara yükselebilir. Boğalar, 20 günlük EMA’ya (2.353 dolar) rallinin önünü açmak için fiyatı 2.159 doların üzerine çıkarmak ve sürdürmek zorunda kalacak. Bu direncin üzerinde bir kırılma ve kapanış, piyasaların daha düşük seviyeleri reddettiğini gösterecektir. Tersine, ayılar fiyatı 1.940 doların altında tutarsa ​​parite, 1.700 dolardaki kritik desteğe düşebilir. Analistlere göre bu durum, göz önünde bulundurulması gereken önemli bir seviyedir çünkü bunun altında bir kırılma panik satışına neden olabilir. Parite daha sonra 1.500 dolara ve daha sonra 1.300 dolara düşebilir.

BNB için bu seviyenin güçlü bir destek görevi görmesi muhtemel

Boğalar, BNB’yi 320 dolarlık genel direncin üzerine çıkaramadı. Bu, ayıların pes etmediğini ve hala daha yüksek seviyelerde satış yaptığını gösteriyor.

BNB/USDT çifti günlük grafiği

Analistlere göre fiyat 290 doların altına düşerse, BNB/USDT çifti 265 dolar seviyelerine düşebilir. Bu seviyenin güçlü bir destek görevi görmesi muhtemel ancak ayılar fiyatı bunun altına çekerse, bir sonraki durak kritik seviye 211 dolar olabilir. Ayılar, düşüş trendinin bir sonraki ayağının başlangıcını işaret etmek için bu seviyeyi kırmak zorunda kalacak. Alternatif olarak, fiyat 265 dolara yükselirse, boğaların bir dip oluşturmaya çalıştığını gösterecektir. Bu, pariteyi birkaç gün için 320 ila 265 dolar arasında tutabilir. 320 doların üzerinde bir kırılma ve kapanış, paritenin dibe vurmuş olabileceğini gösterebilir.

Ripple, 0,45 dolarlık seviyenin üzerinde kalmayı başaramadı

Ripple’ın (XRP) toparlanması 0,45 dolarlık seviyenin üzerinde kalamayarak başarısız oldu ve bu durum daha yüksek seviyelerde talep eksikliği olduğunu gösteriyor. Analistlere göre ayılar şimdi fiyatı 0,40 ila 0,38 dolar arasında acil destek bölgesinin altına çekmeye çalışacak.

XRP/USDT çifti günlük grafiği

Bunu başarırlarsa, XRP/USDT çifti 0,33 dolara düşebilir. Bu, göz önünde bulundurulması gereken önemli bir seviye çünkü bunun altında bir kırılma ve kapanış, düşüş trendinin yeniden başlamasına işaret edebilir. XRP/USDT çifti daha sonra 0,24 dolardan bir sonraki desteğe düşebilir. Öte yandan, fiyat 0,38 ABD dolarından veya 0,33 ABD dolarından yükselirse, boğalar yine çifti 0,45 ABD dolarının üzerine çıkarmaya çalışacak. Başarılı olurlarsa, parite 0,50 ila 0,55 dolar arasında katı genel direnç bölgesine yükselebilir. Boğalar, düşüş trendinin sona erebileceğini önermek için bu engeli aşmak zorunda kalacak.

0.40 dolarlık seviyede bu altcoin’in satışı ivme kazanabilir

Cardano (ADA), son birkaç gündür 0,61 ile 0,51 dolar arasında dar bir aralıkta kaldı. Bu, boğalar ve ayılar arasında zorlu bir savaş olduğunu gösteriyor.

ADA/USDT çifti günlük grafiği

Fiyat 0,51 doların altına düşerse, ADA/USDT çifti 0,46 ile 0,40 dolar arasındaki destek bölgesine kayabilir. Boğalar bu bölgede güçlü bir savunma oluşturabilirler. Fiyat bu bölgenin dışına çıkarsa, alıcılar çifti tekrar 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmaya çalışacaklar. Başarılı olurlarsa parite 0,74 dolara yükselebilir. Tersine, fiyat 0,40 doların altına düşerse, satış ivme kazanabilir ve parite düşüşünü 0,33 dolara ve ardından 0,28 dolara uzatabilir.

AVAX rakibi SOL için ayılar, küçük rallilerde satış yapıyor

Solana (SOL), 59 dolarlık seviyede yüzde 38.2 Fibonacci geri çekilme seviyesinin yakınında güçlü bir dirençle karşı karşıya kalıyor, bu da hissiyatın negatif kaldığını ve ayıların küçük rallilerde satış yaptığını gösteriyor.

SOL/USDT çifti günlük grafiği

Fiyat psikolojik seviyenin 50 doların altına düşerse parite 43 dolara ve ardından 37 dolara düşebilir. Boğaların bu seviyeyi tüm güçleriyle savunması muhtemel çünkü destek kırılırsa düşüş trendi devam edebilir. Aşağı yönde bir sonraki durak 32 dolar olabilir. Alternatif olarak, fiyat mevcut seviyeden yükselir ve 59 doların üzerine çıkarsa, SOL/USDT çifti 20 günlük EMA (67 dolar) ile 75 dolar arasındaki genel direnç bölgesine yükselebilir. Bu bölgenin üzerinde bir kırılma ve kapanış, düşüş trendinin sona erebileceğini gösterebilir.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE), 0,10 dolarlık kırılma seviyesinin altında işlem görmeye devam ediyor. Bu, daha yüksek seviyelerde satın alma aciliyetinin olmadığını gösteriyor. Genel olarak, boğalar ve ayılar üstünlük için savaşırken, keskin düşüşleri konsolidasyonlar takip eder.

DOGE/USDT çifti günlük grafiği

Boğaların fiyatı 0,10 doların üzerine çıkaramaması, düşüş trendini sürdürmeye çalışacak olan ayılar tarafından başka bir satış turu çekebilir. Fiyat 0,08 doların altına düşerse, DOGE/USDT çifti 0,06 dolara düşebilir. Bu destek kırılırsa, düşüş 0,04 dolardan bir sonraki desteğe kadar uzayabilir. Aksine, fiyat 0,08 dolardan geri dönerse, parite 0,10 dolara yükselebilir ve birkaç gün bu aralıkta takılı kalabilir. Boğaların, aşağı yönlü momentumun zayıflayabileceğini önermek için fiyatı 20 günlük EMA’nın (0,10 dolar) üzerine itmesi ve sürdürmesi gerekecek.

Bu altcoin 8 dolarlık seviyeye düşebilir

Boğalar, 17 Mayıs’ta 10.37 dolarlık desteği savundu ancak sığ toparlanma, daha yüksek seviyelerde talep eksikliği olduğunu gösterdi. Ayılar 18 Mayıs’ta satışlarına devam etti ve fiyatı 10.37 doların altına çekti. Polkadot (DOT) şimdi 8 dolara düşebilir.

DOT/USDT çifti günlük grafiği

Alıcıların bölgeyi agresif bir şekilde 8 ila 7,30 dolar arasında savunması bekleniyor. Fiyat bu bölgeden geri dönerse, DOT/USDT çifti tekrar bir rahatlama rallisi deneyebilir. İyileşme, 20 günlük EMA’nın (12.53 dolar) üzerinde bir kırılma ile ivme kazanabilir. Alternatif olarak, ayılar fiyatı 7.30 doların altına düşürürse satış hızlanabilir ve parite düşüş trendinin yeniden başladığının sinyalini verebilir. Parite daha sonra 5 dolardan psikolojik desteğe doğru düşebilir.

AVAX, 38 dolarlık ani direnç seviyesini kıramadı

Avalanche (AVAX), 38 dolarlık ani direnç seviyesini kıramadı. Bu, daha büyük seviyelerde talebin kuruduğunu gösteriyor.

AVAX/USDT çifti günlük grafiği

Ayılar şanslarını değerlendirmek üzere fiyatı kritik desteğin altına 29 dolardan çekmeye çalışacak. Başarılı olurlarsa, AVAX / USDT çifti 12 Mayıs gün içi dip seviyesini 23.51 dolardan tekrar test edebilir. Bu seviyenin altında bir kırılma ve kapanış, 20 dolara ve daha sonra 18 dolara daha fazla düşüş için kapıları açabilir. Bu varsayımın aksine, eğer fiyat 29 dolardan yükselirse, boğalar AVAX/USDT çiftini tekrar 38 doların üzerine çıkarmaya çalışacak. Bu olursa, yardım rallisi 20 günlük EMA’ya (45 dolar) ulaşabilir. Ayılar bu seviyede yine güçlü bir meydan okuma oluşturabilir.

SHIB son dört gündür dar aralıkta konsolide oluyor

Shiba Inu (SHIB), son dört gündür 0.000011 ile 0.000014 dolar arasındaki dar aralıkta konsolide oluyor. Genellikle, bu tür dar aralıklar güçlü bir trend hareketinde çözülür.

SHIB/USDT çifti günlük grafiği

Fiyat 0.000011 doların altına düşerse, ayılar SHIB/USDT çiftini 0.000009 dolara çekmeye çalışacak. Bu, boğaların savunması gereken önemli bir seviye çünkü bunun altında bir kırılma, düşüş trendinin yeniden başlamasına işaret edebilir. Parite daha sonra 0.000007 dolara ve daha sonra 0.000005 dolara düşebilir. Bu varsayımın aksine, fiyat yükselir ve 0.000014 dolardan yüzde 38,2 Fibonacci düzeltme seviyesinin üzerine çıkarsa, boğalar pariteyi 0.000017 dolardan kırılma seviyesine itmeye çalışacak. Daha fazla kripto para haberi için Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!