Analist DOT, NEAR ve 2 Altcoin İçin Hedefini Paylaştı

Yaygın olarak takip edilen kripto analisti Michaël van de Poppe, Ethereum (ETH) rakibi Polkadot (DOT) ve Near Protocol (NEAR) dahil olmak üzere dört altcoin projesi için önemli öngörülerde bulunuyor.

Ethereum rakipleri altcoin projeleri DOT ve NEAR için sırada ne var?

Van de Poppe, 587.800 Twitter takipçisine, birlikte çalışabilir Blockchain platformu Polkadot’un yüzde 35 oranında bir artış şansı elde edebilmesi için bu direnç seviyesini geçmesi gerektiğini şöyle ifade ediyor:

Çok basit bir tablo. 20 doları kırmak gerekiyor ve ardından 27 dolar geliyor.

Kaynak: CryptoMichNL/Twitter

Şu anda, Polkadot 18,21 dolar seviyesinden işlem görüyor. Sırada, ölçeklenebilirlik ve istikrar için tasarlanmış geliştirici odaklı bir Blockchain olan Near Protocol var. Van de Poppe, 17,70 dolar ve 20 dolar direnç noktaları ile 13 dolar civarında destek oluşturmak için Near Protocol’ü inceliyor. Konu ile ilgili olarak analist şöyle belirtiyor:

Bu değişmedi. Bunu 13 dolar civarında özlemle hala ilgileniyorum.

Kaynak: CryptoMichNL/Twitter

NEAR, şu anda 15,03 dolar fiyat seviyesindedir.

Analist, VeChain ve STEPN için önemli direnç seviyelerini açıkladı

Trader’ın listesindeki bir diğer kripto para, şirketlerin tedarik zincirlerini optimize etmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir Blockchain platformu olan VeChain (VET)’dir. Van de Poppe, VET için iki yükseliş senaryosuna baktığını şu şekilde söyledi:

Ya 0,058 dolarlık reddetme, bir miktar yukarı yönlü devam etmek için harika bir uzun pozisyon olurdu. Ya da test edilecek destek noktasının bir sonraki seviyesi olarak 0,05 dolara bakıyorum.

VeChain şu anda son 24 saatte yaklaşık yüzde 5 oranında artışla 0,05 dolardan işlem görüyor. Analistin radarındaki son token, kullanıcıları değiştirilemez token (NFT) spor ayakkabılarla donatan ve onları gerçek dünyada adım attıkları için ödüllendiren bir yaşam tarzı token’ı olan STEPN (GMT). Van de Poppe’ye göre, ağır bir düzeltme hareketinden kaçınmak için GMT 3,20 doların üzerinde kalmalıdır. Bu konuda ünlü analist şöyle değerlendirmede bulunuyor:

GMT devam etmeye hazır görünüyor, ancak 3,20 dolar bölgesinde bazı işlemlerin peşinde olacağım. Bu kaybedilirse, düşüşün oldukça ağır olabileceğini düşünüyorum, 3,20 dolarlık bölgeyi hedefliyor olacağım.

Şu anda GMT, 3,31 ABD doları değerindedir. Kripto para piyasası ile ilgili daha fazla güncel haber için lütfen Kriptoarena.com adresini ziyaret ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!