Bitcoin Değil: Bu Altcoin İçin Çılgın Tahmin Yapıldı!

Kripto para piyasasının önde gelen analistlerinden Dan Gambardello, Cardano (ADA) için 15 dolarlık fiyat tahmininde bulundu. Cardano ağında gerçekleşen yeni gelişmelerle beraber bu seviyelerin normal olduğunu aktaran Gambardello, yakın tarihli bir YouTube videosunda yatırımcıların bu altcoin projesine yönelmesini önerdi! İşte detaylar…

Popüler altcoin Cardano, 4 milyondan fazla cüzdana sahip!

Crypto Capital Ventures’ın kurucusu Dan Gambardello, yükseliş duruşunu güçlendiren sağlam verileri vurguladı. Spesifik olarak, neden 15 dolarlık bir ADA fiyatının makul olduğuna gerçekçi bir şekilde inandığını belirtti. Gambardello, Haziran 2020’de, token yaklaşık 0,09 dolar değerindeyken altcoin ADA’nın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3 doları doğru bir şekilde tahmin etti. O sırada Gambardello’nun tahmini Ethereum olaylarına bağlıydı. ADA’nın gelecekteki fiyatını tahmin etmek için bir kez daha Ethereum verilerine güveniyor.

25 Mart tarihli bir videoda analist, Ethereum’un 2017’de 21 milyar dolarlık piyasa değeriyle 4 milyon cüzdana ulaştığını, Cardano’nun ise 12 milyar dolarlık piyasa değeriyle 4 milyon cüzdan dönüm noktasına ulaştığını gözlemledi. Gambardello, ADA’nın bir sonraki boğa piyasasında 15 dolara ulaşmasını ve piyasa değerinin şaşırtıcı bir şekilde 500 milyar dolara yükselmesini bekliyor. Cardano ekosistemindeki gelişmelerin Ethereum ile uyumlu olduğu görüşünde, ancak eskisini daha iyi bir blockchain olarak görüyor. Gamberdello’nun sözleri ise şu şekilde:

Burada temelleri tartışmıyorum bile. Bir blockchain olarak Cardano’nun ne yaptığını tartışmıyorum bile. Bu videoyu geçen sefer yaptığımda, Shelly burada bile yoktu, Cardano için staking mekanizması henüz ortaya çıkmamıştı, Mary hard forku, çok varlıklı Ledger, Alonzo ve akıllı sözleşmeler henüz burada bile değildi.

Ethereum boğa piyasasında 125 milyar dolarlık piyasa değerini aşarken, Cardano 91 milyar dolara ulaştı. Anlık olarak popüler altcoin projesi Cardano (ADA), 0,3630 dolardan işlem görüyor.

Gambardo, Cardano için beşinci aşamayı bekliyor!

Ayrıca Cardano’nun daha ölçeklenebilir olduğunu ve akıllı sözleşme dağıtımını daha verimli hale getirdiği ve merkezi olmayan uygulamaların (dApp’ler) çok daha düşük maliyetlerle çalışmasına izin verdiği söylenen Vasil hard fork’undan geçtikten sonra harika projeleri olduğunu belirtti. Gambardello, ufukta daha fazla çığır açan Cardano yeniliklerinin olduğuna inanıyor.

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere analist, Cardano şimdi geliştirmenin beşinci ve son aşaması olan Voltaire dönemine geçişi bekliyor. Cardano’nun yaratıcısı Charles Hoskinson’a göre Voltaire, kripto dünyasının geri kalanına merkezi olmayan yönetişimin nasıl yürütüleceğine dair bir ders verecek. ADA anlık olarak 0,3630 dolardan işlem görüyor ve bu, kripto para biriminin Eylül 2021’de görülen tarihi zirvesi olan 3,09 dolardan kabaca yüzde 88 daha düşük. Yedinci sıradaki Cardano’nun Gambardello’nun hedefine ulaşmak için kat etmesi gereken uzun bir yol var.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!