Sıcak Gelişme: Binance’den Bu 11 Altcoin İçin Delist Haberi!

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Binance tarafından yapılan listeleme ve delist duyuruları, kripto para birimlerinin fiyatlarında büyük dalgalanmalara sebep olabiliyor. Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 11 altcoin için  işlem çiftlerini spot işlemlerden delist edeceğini duyurdu. İşte ayrıntılar…

Binance bu altcoin projelerini delist ediyor

Lider kripto para borsası Binance tarafından, 25 Kasım Cuma günü yapılan resmi duyuruda, Ark (ARK), BEAM (BEAM), Bitcoin Standard Hashrate Token (BTCST), Gifto (GTO), Mithril (MITH), PERL.eco (PERL), pNetwork (PNT), Augur (REP), Serum (SRM), Tribe (TRIBE) ve NEM (XEM) için bazı işlem çiftlerini spot işlemlerden delist edileceğini bildirdi. BBorsa tarafından yapılan açıklamaya göre Binance, ARK,PERL,REP,XEM,PNT ve BEAM için BTC; BTCST ve GTO için BTC ve USDT; SRM için BNB, BTC ve USDT; TRIBE içinse yalnızca USDT paritesini spot işlemlerden kaldıracak. Binance konu ile ilgili yaptığı duyuruda şu sözlere yer verdi:

Binance,2022-11-28 03:00 (UTC) tarihinde aşağıdaki işlem çiftlerinde işlem yapmayı kaldıracak ve durduracaktır:

Spot Çiftleri: ARK/BTC, BEAM/BTC, BTCST/BTC, BTCST/USDT, GTO/BTC, GTO/USDT, MITH/BTC, MITH/BNB, PERL/BTC, PNT/BTC, REP/BTC, SRM/BNB, SRM/BTC, SRM/BTC, SRM/USDT, TRIBE/USDT, XEM/BTC

Lütfen dikkat:
Kullanıcılar yukarıdaki varlıkları Binance’te bulunan diğer işlem çiftlerinde takas etmeye devam edebilirler.

Binance, yukarıda belirtilen spot işlem çiftleri için strateji ticaret hizmetlerini, uygun olduğu durumlarda2022-11-28 03:00 (UTC) tarihinde sonlandıracaktır. Kullanıcılara, olası kayıpları önlemek için strateji ticaret hizmetlerinin durdurulmasından önce ticaret stratejilerini güncellemeleri şiddetle tavsiye edilir.

Desteğiniz için teşekkürler!

Binance, 28 Kasım tarihinde ARK/BTC, BEAM/BTC, BTCST/BTC, BTCST/USDT, GTO/BTC, GTO/USDT, MITH/BTC, MITH/BNB, PERL/BTC, PNT/BTC, REP/BTC, SRM/BNB , SRM/BTC, SRM/USDT, TRIBE/USDT ve XEM/BTC işlem çiftlerini spot işlemlerden kaldıracak. İşlemlerin sonunda açıklanan altcoin projeleri için yalnızca BUSD paritesinde yer alacak.

Delist duyurusunda adı geçen altcoin’lerin fiyatları düşüyor

Delist duyurusunda adı geçen altcoin’lerden ARK son 24 saatte yaklaşık yüzde 4.4’lük bir düşüş yaşadı ve fiyatı 0.292945 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. BEAM ise son 24 saatte yüzde 13.4’lük büyük bir düşüşle 0.113282 seviyelerinden işlem görüyor. Listede adı bulunan bir diğer altcoin Bitcoin Standard Hashrate Token (BTCST) son 24 saatte yaklaşık 11.3’lük fiyat düşüşü görerek 6.10 dolar seviyelerinde.

Gifto’nun fiyat performansına bakıldığında ise son 24 saatte fiyatının 7.3’lük bir düşüş yaşadığı ve 0.01223443 dolar seviyelerinden işlem gördüğü görülüyor. Listede adı bulunan bir diğer kripto para birimi Mithril’de fiyat düşüşü yaşıyor. Fiyatı son 24 saatte yaklaşık yüzde 9.2 düştü ve şuan 0.01369937 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!