Binance CEO’su Bitcoin Hakkındaki En Merak Edilen Soruya Yanıt Verdi!

Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in CEO’su geçtiğimiz günlerde Bitcoin(BTC)’in tüm zamanların en yüksek seviyesi(ATH) olan 69 bin dolar seviyesine (10 Kasım 2021 tarihinde ulaşıldı) tekrar hangi tarihlerde geri dönülebileceği konusunda konuştu.

CZ, Bitcoin ile ilgili düşüncelerini paylaştı

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; The Guardian tarafından yayınlanan bir rapora göre, Changpeng Zhao (CZ) yakın tarihte gerçekleştirdiği bir röportajda Bitcoin’in ATH fiyatına dönmesinin biraz daha zaman alabileceğini belirtti. CZ, çoğu kripto para yatırımcısının dört yıl önce BTC’in 2022 yılında 20 bin dolar seviyesinden işlem göreceği söylenmiş olsaydı “çok mutlu” olacaklarını Guardian’la gerçekleştirdiği röportajında dile getirdi:

Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68 bin dolar seviyesinden, 20 bin dolar seviyesine doğru yaşanan bu fiyat düşüşü göz önüne alındığında, geri dönmesi muhtemelen biraz zaman alacak. Muhtemelen birkaç ay veya birkaç yıl sürecek.

CZ, “kimse geleceği tahmin edemez” uyarılarında bulunurken, Bitcoin için 20 bin doların, BTC’nin 10 bin dolar seviyesinin altında olduğu 2019 tarihinden bu zamana önemli bir fiyat artışını temsil ettiğini belirtiyor. CZ, Bitcoin’in dip fiyatının şu anda bir önceki zirvesinden daha yüksek olduğunu açıklıyor ve bunun kripto para endüstrisinin “kesinlikle büyüdüğünün” kanıtı olduğu konusunda iddialarda bulunuyor. Fiyat seviyelerinde yaşanmakta olan dalgalanmaların ise “normal” olarak nitelendirdiğini, ancak kripto para birimlerinde oynaklığın uzun vadede olumsuzluklar yaratacağını söylemediği belirtiliyor.

‘’Düzenleyicilerle görüşme halindeyiz’’

Binance CEO’su CZ, lider kripto para biriminin piyasa değerinin Kasım 2021 tarihinden bu zamana kadar ki süreçte hızla düştüğünü ve düşüşün bazı projeler adına “zorlu süreçler” içine girmelerine neden olduğunu belirtti. Ancak, Binance’ta durumun “iyi” olduğunu ve şirketin hala işe alım ve ilerleme yönünde çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Binance’i etkileyebilecek kripto para düzenlemeleri konusunda ise CZ şunları söylüyor:

Dünyadaki tüm düzenleyicilerle konuşuyoruz. Soruşturma olsun ya da olmasın bize sorular gönderiyorlar ve bizler de cevaplıyoruz.

23 Haziran günü Binance, Portekizli efsane futbolcu Cristiano Ronaldo ile özel bir ortaklık imzaladıklarını duyurdu. Blog yazısında şunlar paylaşıldı:

Beş kez Ballon D’or kazananı, yalnızca Binance’in resmi NFT platformunda piyasaya sürülecek bir dizi NFT koleksiyonuyla dünya çapındaki futbol hayranlarına türünün tek örneği bir deneyim sağlamak için Binance ile güçlerini birleştiriyor. Belirli ülkelerdeki kayıtlı Binance kullanıcıları da koleksiyonları Binance Pay kullanarak satın alabilecekler. Bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesi planlanan ilk koleksiyon, Ronaldo ile işbirliği içinde oluşturulan ikonik tasarımları içerecektir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!