Binance Bu Şaşırtan Altcoin’den Trilyonlarcasını Tutuyor!

CoinMarketCap verilerine göre dünyanın en büyük borsası Binance rezervleri, yaklaşık 816 milyon doların üzerinde değere sahip 87 trilyondan fazla Shiba Inu (SHIB) tutan yedi cüzdanı gösteriyor. M-cüzdan bakiyesi zamanla değişebilir. İşte ayrıntılar…

Binance bu meme coinden devasa miktarlarda tutuyor

Binance’ın en büyük cüzdanı yaklaşık 56.9 trilyon SHIB’e sahip. Özellikle, Coin Market Cap’ten elde edilen veriler yalnızca 100.000 dolardan fazla değere sahip cüzdanları göstermektedir. Sonuç olarak, borsanın toplam Shiba Inu varlıkları muhtemelen bu değeri aşacaktır. Takip edilen Binance cüzdan adresleri ise şunlar:

 

Dünyanın en büyük borsasının görülen toplam SHIB değeri, Binance’in toplam kripto varlıklarının yaklaşık yüzde 1.2’sini temsil ediyor. Bu, Binance’in varlıkları arasında SHIB’in önemli bir yer aldığını gösteriyor. Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Binance’in rakiplerinden biri olan kripto para borsası olan Crypto.com, yaklaşık 558 milyon değerinde Shiba Inu’ya  sahip. Rapora göre, borsa Ethereum’dan daha fazla SHIB’ye sahip. SHIB, borsanın toplam rezervlerinin yaklaşık yüzde 20’sini temsil ediyor. Bu veriler ışığında, Binance, rezerv olarak diğer borsalardan daha fazla SHIB tutuğu ortaya çıkıyor.

Vitalik Buterin: Bunu anlayamıyorum

Ortaya çıkan bu veriler Ethereum (ETH)’un kurucu ortağı Vitalik Buterin’ini şaşırttı. Vitalik Buterin, SHIB’in piyasa değerinden etkilendiğini söylerken, birisininmeme coin’de 10 milyon doları nasıl tutabileceğini anlamadığını iddia etti. Bu duygulara rağmen, kripto borsaları tarafından tutulan Shiba Inu’nun şaşırtıcı değeri, bu yıl kripto varlıklarının fiyatı düşse bile, meme kripto para biriminin perakende yatırımcılar tarafından hala favori olarak görüldüğünü gösteriyor. SHIB, CoinGecko verilerine göre, geçen yılın Ekim ayında oluşturulan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008616 doların yüzde 89,2 altında işlem görüyor.

Meme coin, geçen yıl olduğu gibi sahipleri için bu yıl milyonlarca dolar kazanç sağlamasa da, token’in her zamankinden daha fazla faydası olduğu belirtiliyor. Dikkat çekici bir şekilde, meme altcoin projesi, bu yıl bir kart toplama oyunu başlattı. Buna ek olarak, Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, aktif olarak meta evrenini oluştururken bir Katman 2 çözümü üzerinde çalışıyor. Shiba Inu geliştiricileri yaptıkları geliştirme ve açıkladıkları projelerle, meme coin etiketinden kurtulmaya çalışıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!