Büyük Ethereum Balinaları, Bu Altcoin’i Satıyor!

Son 24 saatlik periyotta kripto para birimleri yükseliş yaşarken, bu önemli gelişme yatırımcıları meraklandırdı. Önde gelen Ethereum balinaları ellerinde bulunan Shiba Inu (SHIB)’yu satıyor. Peki şimdi ne olacak? Sırada ne var? İşte detaylar…

Büyük Ethereum balinaları bu altcoin projesinden çıkıyor!

Kripto para piyasaları geçtiğimiz 24 saat içerisinde yüzde 3,2 değer kazanarak yatırımcıların yüzünü güldürdü. Öte yandan yaşanan son gelişmeler ise yatırımcıları meraklandırıyor. Önde gelen Ethereum balinaları ellerinde bulunan bu altcoin projesini satmaya başladı. Lider balina izleme platformu olan WhaleStats’a göre, en büyük 100 ETH balinası, cüzdanlarında bulunan Shiba Inu’ları çıkarıyor. Verilere göre, en büyük 100 ETH yatırımcısının SHIB varlıkları 70 milyon dolar değerinin altına düştü. Buna rağmen Shiba Inu ordusu tarafından SHIB sahiplerinin önemli ölçüde artması sonucunda yeni bir dönüm noktasına ulaşıldı.

Geçtiğimiz hafta, bu cüzdanlar 82 ila 86 milyon dolar arasında SHIB tutuyordu. Anlık olarak ise ikinci büyük memecoin’in fiyatı düştüğü için birçok balina SHIB satışında bulunuyor. İlk 100 ETH balinası anlık olarak 68 milyon dolar değerinde 8.036.305.217.856 SHIB’ye sahip bulunuyor. WhaleStats verilerine göre bu durum, tehlikeye atılan portföylerinin yüzde 3,09’unu temsil ediyor.

Popüler memecoin Shiba Inu, son bir hafta içerisinde yüzde 4,4 düşüş yaşadı. Anlık olarak 0.00000888 dolardan işlem görüyor.

 

SHIB yatırımcı sayısı artıyor!

Bir diğer yandan, SHIB topluluğu son dört gün içerisinde başka bir dönüm noktasına daha ulaştı. Hafta sonundan bu yana SHIB, 6 bin ve üzeri yatırımcı kazandı. Bu seviye, Cumartesi günü görülen 1.276.281’in aksine şu anda toplam 1.282.333 seviyelerinde bulunuyor.

Shiba Inu topluluğu, popüler memecoin’in fiyatı düşüş yaşasa da hala heyecanlı bulunuyor. Bunun nedenini ise birçok uzman önümüzdeki dönemlerde gelecek olan yeni gelişmelere bağlıyor. CoinMarketCap verilerine göre SHIB işlem hacmi artmaya devam ediyor ve bunun nedeni balinaların büyük ölçekli SHIB hareketi olabilir. Dün birkaç parça halinde bir trilyonun biraz üzerinde SHIB nakledildi. Memecoin’in fiyatı daha da düşüyor ve hala en düşük seviyelerinde. Anlık olarak Shiba Inu 0.00000888 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri ise 5,237,741,470 dolar değerinde bulunuyor. Daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere anlık olarak SHIB fiyat seviyesi, geçtiğimiz yıl yaşadığı ATH seviyesi olan 0.00008616 dolardan, yüzde 89 uzaklıkta bulunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!