Popüler Analist, Bitcoin (BTC)  ve 3 Altcoin İçin Çarpıcı Tahminde Bulundu!

Ünlü kripto para trader’ı ve analisti Michaël van de Poppe geçtiğimiz günlerde yayınladığı YouTube videosunda, Bitcoin ve potansiyel olarak toparlanabileceğini söylediği üç altcoin projesini analiz ediyor. Analistin incelediği altcoin’ler ise sırayla Litecoin, Swipe ve Celer Network.

Van de Poppe, ilk olarak Bitcoin analizi ile başlıyor

Hollandalı ünlü kripto analisti Michaël van de Poppe 114 bin YouTube abonesine lider kripto para birimi Bitcoin ve 3 farklı altcoin hakkında incelemelerini sunuyor. Analist, Bitcoin’in daha düşük zaman dilimlerinde bir aralıkta işlem gördüğünü söylüyor. Kripto trader’ı, Bitcoin için bu destek seviyesi yenilgiyi kabul ederse, BTC’nin tırmanmaya başlamadan önce önceki düşükleri yeniden test edebileceğini belirtiyor. Van de Poppe’un konuya ilişkin detaylı analizi ise şu şekilde:

Bitcoin’e ve daha düşük zaman dilimlerine baktığımızda, hala dönüp durduğumuzu görebiliyoruz. Dolayısıyla Bitcoin’de incelediğimiz kritik destek hala 44.000 ila 44.400 dolar arasındaki alandır. Gerçekten düşmüyor olmamız reddedildiğimiz anlamına geliyor. Ve sonra genellikle en düşüklerin yeniden testini alırsınız, bir başka düşük en yüksek ve sonra düşmeye başlarız. Bu aşamada, daha düşük zaman dilimlerinde çok daha yüksek düşük yapıyoruz ve bu sayede geri çekilmeden önce potansiyel olarak sıkıyoruz.

Van de Poppe ayrıca, ana hatlarıyla belirtilen senaryo gerçekleşirse, bunun altcoin sezonunu başlatıp altcoin’leri ralliye gönderebileceğini de ekliyor. Analist, Bitcoin’in mevcut destek seviyesinin altına düştüğü alternatif bir senaryo da sunuyor. Bu konudaki yorumu ise şu şekilde:

Bu olacaksa, özellikle Bitcoin’in güç göstereceği gerçeği göz önüne alındığında, altcoin’ler büyük olasılıkla ateş etmeye başlayacak. Gerçek altcoin sezonu, Bitcoin dibe vurduğunda, Bitcoin hızla yükseldiğinde ve hiç kimse altcoin’lerle ilgilenmediğinde başlar. Burada reddedersek, izlenecek seviye 43.000 dolar ve 40.000 dolar olan alandır.

Analist, altcoin sezonunun tipik olarak belirli koşullar altında başladığına inanıyor

Kripto analisti ilk olarak Litecoin (LTC)’i inceliyor. Altcoin projesinin şu anki destek seviyesi 165 dolar civarında kalırsa, bir sonraki fiyat hedefinin 200 doların üzerinde olabileceğini söylüyor. Yazım sırasında Litecoin, 182.38 dolardan işlem görüyor. Analist Litecoin hakkında şu yorumda bulunuyor:

Biraz daha yüksek bir dip yapıyoruz, bu yüzden Litecoin için 165 dolarlık destek seviyesi burada kritik kırıcı. Ve eğer durum buysa, trendin devam ettiği daha yüksek zirveler, daha yüksek dipler yapmaya devam edebiliriz. Ardından Litecoin için bir sonraki seviye olarak 220 doları hedeflemeye başlayabiliriz.

Bir sonraki altcoin ise kripto banka kartı düzenleyicisi olan Swipe(SXP). SXP/BTC paritesini inceleyen Van de Poppe, Swipe’ın 100 ve 200 günlük hareketli ortalama (MA) göstergelerinin üzerine çıktıktan sonra toparlanabileceğini düşünüyor. Ünlü trader, SXP hakkındaki yorumu şöyle:

Örneğin Swipe’a bakıyorsak, aynısını söyleyebiliriz. İşin iyi yanı, aslında 100 günlük ve 200 günlük MA’nın üzerine çıkarak yeni bir boğa koşusunun olabileceğini ima ediyor.

Son olarak Van de Poppe, Bitcoin paritesinde ölçeklendirme çözümü sunan Celer Network (CELR)’ü analiz ediyor. Trader, hareketli ortalamaların üzerine çıktıktan ve destek seviyelerini yeniden test ettikten sonra bu altcoin projesinin toparlanabileceğini belirtiyor. CELR hakkında şu yorumu yapıyor:

Aynı şeyi CELR için de görebiliriz; bu hareketli ortalamaların üzerine çıkmak. Ama daha da önemlisi, yeni bir dürtü dalgasının gerçekleşmesi için hazır olduğu büyük dürtü dalgasından sonra destek için buradaki seviyeyi yeniden test etmek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!