Ünlü Milyarder: SHIB ve Bu Altcoinler Sıfıra Gitmeli!

Morgan Creek Capital Management’ın CEO’su Mark Yusko, yakın zamanda gerçekleştirdiği röportajda SHIB ve bu altcoin’lerin “sıfıra gitmesi gerektiğini” söyledi. Kriptoarena.com olarak,  Mark Yusko’nun konuşmasına dair detayları sizlere aktarıyoruz.

CEO’dan SHIB ve diğer altcoin projeleri hakkında “sıfırlanma” iddiası

Morgan Creek Capital Management’ın CEO’su, YouTube kanalı Altcoin Daily ile yakın zamanda röportaj gerçekleştirdi. Mark Yusko, röportajında SHIB ve bu altcoin projelerinin benimsenmelerine rağmen kaybedeceğini açıkladı. Yusko, Cardano (ADA) ve Ripple (XRP)’nin benzer projeler olduğu belirtmektedir. Yusko’ya göre geliştiriciler ve kullanıcılar tarafından popüler olmalarına rağmen sevilmediğini söyledi:

Cardano ekosistemi bana Ripple’in XRP’sini hatırlatıyor. İnsanlar onu gerçekten seviyor ve takip ediyor. Ancak geliştiriciler ve kullanıcılar onu pekte seviyor gibi görünmüyor. Ayrıca gerçekten anlamadığım kısımda burası.

Bunun yanı sıra Yusko, XRP ve ADA’yı Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi kripto para birimleri ile kıyaslamayacağını belirtmektedir. Röportajında Yusko, her ne kadar XRP ve ADA’nın benzer ve geliştiriciler tarafından sevilmediğini söylese de meme coin’ler hakkında farklı yorum yaptı. Ona göre, ne kadar  popüler olursa olsun köpek temalı meme coin’ler DOGE ve SHIB’in “sıfıra gitmesi gerektiğini” iddia etmektedir.

Yusko, Ripple’in yerel altcoin’i XRP hakkında da yorum yaptı

Bunun yanı sıra Yusko, Morgan Creek’in kripto para endeks fonunda XRP bulunmadığını söyledi. CEO, XRP’nin “çok sıkı tutulduğunu” belirtmektedir. Ayrıca, mevcut token’ların büyük bir kısmının merkezi bir şirket olan Ripple tarafından kontrol edildiğini hatırlatıyor. Yusko , Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından kayıt dışı XRP token satışı davasına da konuşmasında yer verdi. Konu ile ilgili olarak şuan için sonucun belirsiz olduğundan bahsediyor.

Morgan Creek Bitwise Digital Asset endeksi fonunun ADA’da yüzde 2,2 hissesi bulunmaktadır. Bununla birlikte, Cardano blockchain’inin yerel kripto para birimi ADA’nın, üçüncü en büyük holdingi olarak bilinmektedir. Ayrıca şirketin varlıkları arasında Bitcoin ve Ethereum’a yer almaktadır. SHIB ve DOGE’a olumsuz bakan Yusko, Avalanche (AVAX), Polkadot (DOT) ve Cosmos’u (ATOM) sevdiğini açıkladı. CEO bu projelerin ilerleyen süreçte gerçekten kendilerini gösterebileceğini düşünüyor:

Neden kazanabilecekleri konusunda gerçekten iyi kazanımlar sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Diğer altcoin’lere kıyasla bu projeler kendilerini gösterebilme potansiyeli taşıyor.

Röportaj sırasında Altcoin Daily FTX krizinin etkileri hakkındaki görüşlerini de soruyor. Sunucu, FTX krizinin ayı sezonunun daha uzattığını ve bazı yatırımcıları korkuttuğunu söylüyor. Yusko ise sorusuna şu yanıtı veriyor:

Kripto para piyasasında şu anda herşey oluyor. Potansiyel olarak daha büyük birşey gelemez diye düşünüyorum.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!