Popüler Analistten Cosmos, Chainlink ve 3 Altcoin için İddialı Fiyat Tahmini!

Ünlü kripto analisti Michaël van de Poppe, bu ayın geri kalanında izlenebilecek en iyi beş altcoin projesini ortaya koyuyor. Analist, YouTube videosunda, Cosmos, Chainlik ve 3 diğer kripto para birimini inceliyor.

Van de Poppe’nin radarındaki ilk iki altcoin Cosmos ve Mina

Geçtiğimiz günlerde paylaştığı YouTube videosunda Van de Poppe, listesine “Blockchain’lerin interneti” olarak adlandırılan bir proje olan Cosmos (ATOM) ile başlıyor. ATOM’un dolar karşısındaki değerinde patlama olsa da analist, Atom ile Bitcoin paritesini (ATOM/BTC) inceliyor. Son zamanlarda gündem olan altcoin projesinin 40.51 dolar değerindeki 0.00089 BTC’lik mevcut fiyatlardan hala % 170’in üzerinde büyüme şansı olduğunu öne sürüyor. Analistin konuya ilişkin ifadeleri ise şu şekilde:

0,0012 BTC (54 dolar) ve 0,0017 BTC (77 dolar) hedefliyor olabiliriz. 0,0017 BTC, muhtemelen 100 dolardan ATOM ile birlikte olacak.

Van de Poppe’nin listesindeki ikinci kripto para birimi, gizlilik odaklı Mina. Van de Poppe, bu altcoin projesinin mevcut fiyatını 5,22 dolardan 12,00 dolara çıkarabileceği yüzde 129’luk bir ralli için hazır olduğunu söylüyor. Popüler analistin Mina hakkındaki yorumu şöyle:

Büyük güç, güzel destek direnci dönüşü, bu ayın başlarında bahsettiğimizden bu yana neredeyse 2 kat arttı ve şimdi burada da devam etmeden önce biraz konsolidasyon arıyoruz… Boğa döngüsünün devam etmesini istiyorsak MINA için sonraki hedefler: Bu aşamada 8.60 dolar ve 12,00 dolar.

Analistin incelediği diğer altcoin’ler: Chainlink, Harmony ve Tezos

Van de Poppe’nin radarındaki üçüncü altcoin, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK) oluyor. Analist, LINK’in geçen ay fazla bir hamle yapmamasına rağmen, kripto para birimi hala potansiyel olarak yükselebileceğine dair tahminini desteklediğini belirtiyor. Kripto trader’ının LINK’e dair açıklamaları ise şöyle:

LINK ve özellikle de tüm oracle bölümünün bu noktada hala bir ivmeye sahip olması gerekiyor. Bu yüzden hala incelenmesi çok ilginç bir kripto para birimi veya potansiyel bir swing ticareti için bir yatırım olduğunu düşünüyorum.

Van de Poppe’nin incelediği dördüncü kripto para birimi, Ethereum ölçeklendirme çözümü Harmony (ONE). Kripto trader’ına göre, ONE bu ayki rallisinden sonra gücünü kaybetmiş olabilir. Ancak altcoin projesinin Bitcoin paritesinde (ONE/BTC) birkaç önemli seviyede iyi bir giriş noktası sağlayabilir. Van de Poppe, bu konuda şu açıklamayı yapıyor:

Şahsen benim için Harmony’ye olan ilgi, 0,000003 BTC (0,14 dolar) veya belki de 0,0000027 BTC (0,12 dolar) civarına ulaşana kadar biraz azaldı. Bu muhtemelen başka bir harika giriş sağlar.

Van de Poppe’ye göre Eylül ayının geri kalanında göz önünde bulundurulacak son altcoin, Proof-of-Stake Blockchain platformu Tezos (XTZ). Kripto analisti, XTZ’nin yeni bir trend başlattığını ve Bitcoin paritesinde (XTZ/BTC) bir giriş noktası sağladığını şu sözlerle açıklıyor:

Yaklaşık 0,00012 BTC (5,73 dolar) olan girişi almak için potansiyel bir hedef bölgesi olarak potansiyel bir destek direnci düşüşüne bakabileceğimiz yeni bir trendin başladığını varsayabiliriz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!