Teknik Analist 5 Altcoin için Ciddi Yükseliş Bekliyor

Popüler kripto analisti Jason Pizzino, yakın zamanda paylaştığı analiz videosunda önümüzdeki birkaç ay içinde yükselmeye hazır olduğuna inandığı altcoin projelerinden bahsediyor. Kriptoarena.com olarak ünlü analistin yükseliş öngördüğü altcoin’leri inceliyoruz.

Analistin radarındaki ilk 3 altcoin CRV, MATIC ve LUNA oluyor

Ünlü kripto analisti Jason Pizzino 244 bin YouTube abonesi ile yükseliş öngördüğü kripto para birimlerini paylaşıyor. Analistin listesinde ilk sırada, stablecoin’ler için merkezi olmayan borsa Curve Finance’in yönetişim token’ı Curve Dao Token (CRV) yer alıyor. CRV, yazım sırasında son 24 saatte yüzde 9,15 düşüşle 4,84 dolardan işlem görüyor. Pizzino, bu altcoin’in Bitcoin grafiğinin yükselişte olduğunu söylüyor. Analistin konuya ilişkin yorumları ise şu şekilde:

The Sandbox gibi pump’lanacak mı? Muhtemelen hayır. Çünkü vizyon, heyecan, umutlar ve hayallerin bir NFT/oyun/metaverse projesinde olduğu gibi bir DeFi projesine yerleştirilebileceğini düşünmüyorum. Ancak böyle bir grafikte bu kadar sıkı bir şekilde sarılmış bir şeyde elde edilecek bazı büyük kazanımlar olduğunu düşünüyorum.

Analist listesinde ikinci sırada, Blockchain ölçekleme çözümü Polygon’un yerel token’ı MATIC var. Pizzino, MATIC’in Bitcoin’e karşı yatay hareket ettikten sonra toparlamaya başladığını ifade ediyor. Genel kripto anlatısı Ethereum (ETH)’a geçerse, Poligon’un iyi göründüğünü belirtiyor. MATIC, gün içinde yüzde 2,44 düşüşle 1,98 dolardan işlem görüyor. Analistin bir sonraki seçimi, akıllı sözleşme platformu Terra’nın yerel token’ı olan LUNA oluyor. Ancak Pizzino, CRV ve MATIC konusunda LUNA’dan daha iyimser olduğunu belirtiyor. Altcoin, yazım sırasında son 24 saatte yüzde 6,57 artışla 64,02 dolardan işlem görüyor.

Pizzino, STX ve RUNE da yükselişe geçeceğini iddia ediyor

Yatırımcının dördüncü seçimi, açık kaynaklı bir Blockchain ağı ve Bitcoin geliştirici projesi olan Stacks’ın yerel token’ı olan STX oluyor. Altcoin projesi, gün içinde yüzde 8,15 düşüşle 2,63 dolardan işlem görüyor. Pizzino, Stacks’ın şimdiden patlak verdiğini ve kısa vadeli kazançlar görebileceğini belirtiyor. Ünlü analist konuya ilişkin olarak şu yorumlarda bulunuyor:

Tüm zamanların en yüksek seviyelerinde kaldığını görmek istiyorsun… Metaverse kadar büyük olacaklar mı? Zaten öyle düşünmediğimi söyledim. Ama bu çeyrekte veya gelecek çeyrekte hareket edecek bir şeye bakmak istiyorum. Çünkü daha büyük sermayeli metaverse kripto para birimlerinden emin değilim, çünkü hamlelerini yapmış olabileceklerini düşünüyorum.

Pizzino’nun son tercihinde ise farklı Blockchain’ler arasında varlıkların güvenli ve ucuz transferini kolaylaştırmayı amaçlayan bir Blockchain platformu olan THORChain (RUNE) yer alıyor. Pizzino, RUNE’un Bitcoin (BTC)’e karşı daha yüksek dipler ve daha yüksek zirveler yaptığını belirtiyor. Analist, altcoin projesinin “şu anda en güçlü oyuncu” olduğu için Ethereum’u da geride bırakması gerektiğini iddia ediyor. RUNE, gün içinde yaklaşık yüzde 7 düşüşle 10,56 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!