Solana Bu Gelişmelere Rağmen Düşmeye Devam Ediyor! Sırada Ne var?

Ethereum (ETH) katili olarak anılan Solana (SOL), Seul’de bir hacker etkinliğinin başlatılmasına rağmen düşüşe devam ediyor. İşte ayrıntılar…

Solana Labs, Seul Hacker etkinliğine güç katıyor

Solana Vakfı, temel Solana Labs mühendislerinin kişisel rehberliği ile dört günlük bir çevrimdışı etkinliği destekledi. SOL, katılımcılara mentorluk teklif etti ve etkinlik sırasında mühendisler, DeFi, NFT’ler ve Solana’ya nasıl başlanacağı konusunda bilgilendirici eğitim programları sunuyor. Çekirdek Solana Lab mühendislerinden gelen tavsiye ve destek, projelerin blockchainde başlamasına yardımcı olabilir. Etkinliği başlatmasına rağmen, SOL fiyatı düşüşten kurtulamadı. Seul etkinliğinden önce, Solana’nın Vietnam’da desteklediği bir Web3 kodlama kampı ödül töreni vardı. Olaylar SSOL topluluğunda olumlu bir bakış açısı yarattı.

Analistler SOL fiyat grafiğini değerlendirdi ve altcoinin yüzde 40’lık bir düşüşten bir kayma olduğuna inanıyor. Solana’nın çöküşü, altcoin tablosundaki azalan üçgen modelinden kaynaklanabilir. SOL fiyatı üçgen içinde konsolide oldu ve düşüş eğilimi devam edebilir. Bir kripto analisti olan Azeez Mustafa, SOL fiyatının yatay hareket ettiğini ve altcoin’in 9 günlük ve 21 günlük hareketli ortalamaların altında kaldığını ve SOL’nin 34 doların altına düşmeye devam edebileceğini savundu.

Fiyat yeni bir dirence dönüşebilir

Solana fiyatı son zamanlarda RSI’da tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştı. SOL en son bu RSI seviyesindeyken, uzun süreli satış baskısına tanık oldu ve bunu bir trend dönüşü izledi. Bununla birlikte, SOL fiyatı tarihsel bir talep alanına ulaştı ve hacim üzerinde uzun süreli bir satış baskısı döneminden geçiyor. SOL talep alanına yaklaşıyor ve altcoin yüksek düzeyde satıcı hacmine tanık olabilir. Analistler, SOL fiyatının yeni bir dirence dönüşebileceğine ve daha fazla konsolidasyonu destekleyebileceğine inanıyor.

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Solana Ventures ve Solana Vakfı, Güney Kore’de NFT, blockchain tabanlı oyun ve merkeziyetsiz finans (DeFi) projelerinin büyümesini desteklemek için 100 milyon dolarlık bir fon kurdu. Bununla birlikte Solana’daki girişimler devam ediyor. Kurulan yeni fon, Solana’daki NFT, oyun ve DeFi projelerinin büyümesini desteklemeyi ve eski Terra geliştiricilerini ayakta tutmayı amaçlıyor. Solana Vakfı, blockchain ağında meydana gelen çöküşten Terra geliştiricilerinin sorumlu tutulmaması gerektiğine inanıyor. Bloomberg’in çarşamba günü yapmış olduğu röportajda konuşan Solana Vakfı’nın oyunlardan sorumlu genel müdürü Johnny B. Lee şunları söyledi:

Geliştiriciler yanlış bir şey yapmadı, onlar da zor durumda kaldılar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!