Shytoshi Kusama Destekledi! Shiba Inu Yüzde 70 Yükselebilir!

Shiba Inu (SHIB) fiyatı, son üç ayda oluşan önemli bir destek seviyesine yakın duruyor gibi görünüyor. Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, bu engel boyunca bir konsolidasyon, iki hafta önce patlayıcı bir harekete yol açtı. Bu nedenle, devam eden konsolidasyon, yatırımcıları başka bir ralli için umut ediyor. İşte ayrıntılar…

Shiba Inu yeni bir ralli için umut veriyor

İki hafta önce müthiş bir patlama yapan Shiba Inu SHIB, yeni bir ralli için umut veriyor. Popüler meme kripto para birimi yaratıcısı Shytoshi Kusama , ekosisteme şüphe ve kaos ekmek isteyen kullanıcılara karşı SHIB sahiplerini desteklemek için Twitter’a gitti. Shiba Inu fiyatı, önemli bir destek seviyesi olan POC’ye yakın, 0.0000118 dolarda seyrediyor. Bu engel, 11 Nisan’dan bu yana en yüksek işlem hacmi seviyesi ve SHIB için önceki artışları tetiklemede çok önemliydi.

14 Ağustos’ta Dogecoin katili, yüzde 53’lük bir yükselişe başladı ve 0,0000179 dolarda bir çift zirve yarattı. O zamandan beri, Shiba Inu fiyatı kazançlarını geri aldı ve benzer bir hareketi yeniden başlatmak isteyen POC’ye geri döndü. Şimdiye kadar, boğalar yok veya tepkisiz görünüyor. Bununla birlikte, SHIB burada yeterince uzun süre konsolide olur ve alıcıların yeniden canlanmasına neden olursa, hızlı bir yükselişi daha da hızlandırabilir. Boğaların veya akıllı paranın hedefleyeceği en yakın seviye, 0,0000179 dolarda oluşan eşit yüksek değerlerdir. Bu nedenle, 0,0000179 ABD doları tutarındaki bir sıçrama, 0,0000179 ABD doları engelini yeniden test ettikten sonra yüzde 52’lik bir kazançla sonuçlanabilir.

İkinci senaryo yüzde 68’lik bir kazanca işaret ediyor

Bu görünümün anlaşılması kolay olsa da, yatırımcıların POC’nin çöküşü ve onunla birlikte gelen yüzde 9’luk düşüş konusunda rahat olması gerekiyor. Bu hareket, SHIB’yi kritik destek seviyesini 0.0000106 dolarda yeniden test etmek için devirecek. 0,0000179 dolara sıçrama, ikinci senaryo olan yüzde 68’lik bir kazançla sonuçlanacak. Üçüncü sonuç aynı hedefe sahip olacak, ancak 0.0000106 dolardan destek bulmak yerine, Shiba Inu fiyatı önce dengesizliği doldurmak için 0.000083 dolara düşebilir. Burada ortaya çıkan ralli, 0,0000179 doları yeniden test etmek için yüzde 104 kazançla sonuçlanacak.

Çoklu senaryolardan bağımsız olarak, yatırımcılar mükemmel bir dibi beklemek ve yükseliş trendini kaçırmak yerine, yukarıda bahsedilen kritik destek seviyelerinde yatırımlarının dolar-maliyet ortalamasını alabilirler. Bununla birlikte,  hızlı bir toparlanma olmaksızın 0.0000074 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu üretirse, daha düşük bir dip oluşturacak ve Shiba Inu fiyatı için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!