Öne Çıkanlar: İşte Bu Hafta Patlama Yapması Beklenen 3 Altcoin!

Küresel piyasalar, Bitcoin (BTC)’in 24.000 dolara yakın eğilimini sürdürmesiyle hafta sonu boyunca sabit kaldı. Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, geçtiğimiz birkaç gün boyunca, fiyat 25.000 doların üzerine çıktıkça ise muazzam bir satış baskısına maruz kaldı. Bununla birlikte, erken işlem saatlerinden bu yana, boğalar satış baskısını hafifleten bir miktar güç kazanmış gibi görünüyor. Bu nedenle, popüler altcoin projeleri önümüzdeki günlerde kritik dirence ulaşmak için yüksek itme eğilimlerini göstermektedir. İşte haftanın en potansiyelli 3 altcoin projesi…

Listedeki ilk altcoin Binance Coin (BNB)

BNB fiyatı, altcoin projesinin en erken zamanda ilk hedefe ulaşmak için yüksekten uçmaya yönlendiren önceden tanımlanmış yolu izliyor. Yükseliş ivmesi, satış baskısı arttıkça bir dereceye kadar engellenebilir. Bu nedenle, kısa bir konsolidasyondan sonra, yükseliş tetiklenebilir ve bu da fiyatı bu ay 400 doların üzerine çıkarabilir.

BNB fiyatı, Mayıs 2022 çöküşünden toparlandığından beri, parabolik bir toparlanma izliyor. Bununla birlikte, fiyat son 7 gün içinde hafif bir geri çekilme yaşadı ve bu da ‘fincan ve kulp’ formasyonunun sapını oluşturdu. Bu nedenle, RSI endeksi azaldığı için fiyat düşmek zorundadır ve MACD, fiyatı 300 doların altına çekebilecek bir satış sinyali vermiştir. Ayrıca, dik bir yükseliş sadece 300 doların üzerindeki değeri yeniden kazanmakla kalmaz, aynı zamanda ay sonundan önce 400 doların üzerine çıkabilir.

Chainlink (LINK)

Son zamanlarda Chainlink fiyatı bir güç gösterdi ve aylık ticaretin başlangıcından bu yana yaklaşık yüzde 50’nin üzerine çıktı. Üst dirençten 0.43 dolardaki son reddedilme, fiyatı düşürebilir ve bu da bir mancınık hareketinin yükselmesine ve üst direnci kırmasına neden olabilir.


LINK fiyatı aynı dirençle ikinci kez reddedildi. Eğilim önemli ölçüde tersine döndü ve bu da varlık üzerinde önemli bir düşüş baskısı oluşturabilir. Bu nedenle, küçük bir düşüş olasılığı 8 doların altına düşmek ve başlangıçta 9,5 dolara yakın ve daha sonra 10 dolara yakın dirence doğru geri tepmek için ortaya çıkıyor.

Litecoin (LTC)

Litecoin fiyatı diğer popüler altcoin projelerindne biraz daha farkıdır ve daha az dik toparlanma girişimiyle sessiz bir eğilim sürdürmüştür. Bununla birlikte, fiyatın birçok kez düşmesine rağmen, eğilim yükselmeye devam etti ve bu nedenle 75 doların üzerine çıkma olasılığı ortaya çıktı.


Daha önce de belirtildiği gibi, eğilim, mevcut işlem ayının sonuna kadar kalması beklenen yükselen bir üçgen içinde artımlıdır. Şu anda, satıcılar baskın ve bu nedenle önemli bir geri çekilme fiyatı 60 doların hemen altına düşürebilir ve toparlanabilir. Ağustos ticaretinin sonunda, fiyat üçgenin zirvesine ulaşabilir ve Eylül ayının ilk birkaç gününde güçlü bir kırılma için daha iyi bir fırsat arayabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!