Shiba Inu Yakımları Hız Kesmeden Devam Ediyor! Söz Verdi!

Shiba Inu Topluluğu, SHIB Burn Portal’ın piyasaya sunulmasının ardından bu yana ilk kez bir hafta içerisinde 1 milyar SHIB token yakım işlemini tamamlayamadıklarını açıkladı.

Shiba Inu yakım işlemlerinde büyük başarı sağlandığı belirtiliyor

Meme coin projesi Shiba Inu(SHIB) destekçileri tarafından, bu hafta yarım milyardan fazla Shiba Inu token’in ve son 24 saat içerisinde 220.32 milyonunun yakım işlemi ile ölü cüzdana gönderildiği duyuruldu. Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Shiba Inu Topluluğu, bir haftada 1 milyar SHIB tokeni ölü cüzdan adreslerine göndermekte başarısız oldu. Shib Army’nın, ilk kez 23 Nisan 2022 tarihinden bu yana 1 milyar meme coin’den yakım gerçekleştirememesi, RYOSHI Vision ile işbirliğinin Shiba Inu ekibi tarafından resmi olarak başlatılması sonrasında olduğu belirtiliyor.

SHIB Burn Portal, gerçekleştirilen SHIB yakım projelerini doğrulamak ve karşılığında RYOSHI Vision token’ları ile ödüllendirmek amacıyla tasarlanmıştır. SHIB Burn Portal’ın, ilk işleme başlamasından bu zamana kadar ki dönemde büyük başarı sağladığı belirtiliyor. Lansmanın ilk iki aylık döneminde topluluk, portalı kullanarak 55 milyardan fazla SHIB yakım işlemi gerçekleştirdi. Takip platformu Shibburn’den elde edilen verilere göre, geçtiğimiz hafta 565,49 Milyondan fazla Shiba Inu token’inin ölü cüzdan adreslerine gönderildiği görülüyor.

SHIB yakım işlemlerinin yeni yolu

Önde gelen SHIB yakım işlemi gerçekleştirenler arasında, Travis Johnson’ın SHIB Super Store’u bir hafta içinde en çok köpek temalı meme kripto para biriminin yakımını yaparken, 1Cent Token ikinci büyük Shiba Inu yakım işlemi gerçekleştirenlerden. Listenin üçüncü sırasında ise ETH SHIBA coin yer alıyor. Travis Johnson’ın SHIB Super Store’u, son 24 saat içinde en fazla meme coin yakımı gerçekleştiren proje oldu. Bireysel projenin, 61 milyondan fazla coin’i dolaşımdan sonsuza kadar kaldırdığı belirtiliyor.

Ayrıca Pazar günü, Travis Johnson’ın SHIB Super Store projesinin, SHIB Burn Portal’ın da destekleriyle önemli bir işlem sonucunda toplam 61.380.463 (61.38M) meme coin yakımı yaptığı bildirildi. Shiba Inu’yu yakımını gerçekleştirme adına Shib Community, SHIB Super Store aracılığıyla dünyanın en geniş sesli kitap seçkisini sunan Amazon’un, bir yan kuruluşu olan Audible’ın ücretsiz deneme sürümüne kaydolmaları gerektiği belirtildi. Buna karşılık, SHIB Super Store, Amazon tarafından ödül olarak kayıt başına 5 ABD Doları kazanacak. Johnson, yapılan kayıt işlemlerinden elde edilen gelirin yüzde 100’ünü Shiba Inu yakımı yapmak adına kullanacağına dair söz verdiği bildiriliyor.

1Cent ve ETH SHIBA tarafından haftalık yakım etkinliği düzenlendi

1Cent ve ETH SHIBA, SHIB yakım işlemleri için üretilmiş iki altcoin projesidir. Her iki projede, gerçekleştirilen Week Burn Etkinliği’ni aynı tarihte, yani 20 Haziran (Pazartesi) günü düzenlediler ve iki ayrı işlemle toplam 102.170.994 (102.17M) SHIB yakımı yapıldı. 1Cent, “inferno” adresine 52.170.994 (52.17M) SHIB gönderirken, ETH SHIBA tam olarak 50 milyon SHIB token’ını dolaşımdan tamamen kaldırdı.

Shibburn.com tarafından sağlanan bilgilendirmelere göre, Shiba Inu Topluluğu, haftalık yakım işlemlerinin dışında, son 24 saat içinde SHIB Burn Portal’ın yardımıyla 17 ayrı işlemle ölü cüzdanlara toplam 220.329,573 (220,32M) SHIB token gönderdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!