Shiba Inu Yakımları Artık Amazon Üzerinden Yapılabilecek!

Travis Johnson’ın SHIB yakım oyunlarını temsil eden @shib_superstore Twitter hesabı (ayda bir kez düzenli olarak SHIB yakım işlemleri gerçekleştiriyor) artık Shiba Inu (SHIB)’yi Amazon üzerinden de yakımının yapılabileceği duyurusunda bulundu.

Shiba Inu yakımları için Amazon ortaklık programı

Twitter hesabının arkasında bulunan ekip, Shiba Inu (SHIB)’nun Amazon ortaklık programına eklendiği duyurusunda bulundu. Şu andan itibaren SHIB Super Store, yakım işlemlerinde SHIB’yi satın almak için elde ettiği kârın yüzde 1 ila yüzde 20’sini kullanmayı planladığını belirtiyor. SHIB Super Store, her ayın 15’inde halka açık SHIB yakım işlemi gerçekleştiriyor.

Ancak, son zamanlarda meme coin’lerin şu andan itibaren artık her Pazar yakılacağına dair bir güncelleme yayınladı. Şimdiye kadar proje, oyunlardaki reklamlardan elde ettiği gelirin bir kısmını SHIB markalı ürünler ve SHIB temalı bir YouTube kanalı satışı için kullanılan 2.036.128.785 Shiba Inu (SHIB)’yu yakım yaptığını duyuruyor.

İki günde toplam 220 milyon SHIB yakımı

Shibburn Twitter hesabında paylaşılan son tweet’lere göre, son 48 saat içinde toplam 220 milyon SHIB token ölü cüzdan adreslerine gönderildi, yani geri çekilme şansı olmaksızın yakım işlemi gerçekleştirildi. Son 24 saat içinde toplam 99.868.377 meme coin’i dolaşımdan kaldırıldı, bir gün öncesi de 119.604.404 Shiba Inu yakımı gerçekleştirildi.

 

ABD’de ilk 100’de yer alan muhasebe firması, Wolf & Company, Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin’i (DOGE) BitPay aracılığıyla ödeme yöntemi olarak kabul edeceğini duyurusunda bulundu. SHIB ve DOGE sahipleri de artık, Boston merkezli Wolf & Company’de çeşitli danışmanlık hizmetleri alabilecekler. Önde gelen ulusal danışmanlık firmalarından biri olan Wolf & Company, geçtiğimiz günlerde Bitpay aracılığıyla, sundukları hizmet karşılığında SHIB ve diğer 12 takip edilen kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kabul ettiklerini açıkladı.

Ayrıca SHIB‘nun küresel çapta benimsenmesi de devam ediyor. Arjantin’nin “El Talita Csyd” isimli futbol takımının formalarında artık SHIB logosun kullanacağı duyurusu yapıldı. IntoTheblock’a göre, Shiba Inu’nun 100.000 doların üzerinde token bulunduran cüzdan işlemleri yüzde 7 artış gösterdi. Bu tür büyük işlemlerin genellikle balinalara veya kurumsal faaliyetlere işaret ettiği de belirtiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!