Shiba Inu Merakla Beklenen Gelişmeyi Açıkladı!

Shiba Inu (SHIB) topluluğu tarafından ilgiyle beklenen Shibarium beta lansmanı, BoneShibaSwap tarafından paylaşılan bir ipucuna göre 2023’ün başlarında gelebilir.  İşte ayrıntılar…

Shiba Inu topluluğunun beklediği haber yaklaşıyor

Shiba Inu topluluğu, Layer-2 blockchain çözümü Shibarium’un lansmanını aktif olarak bekliyor. Geliştiriciler uzun süredir devam eden ayı piyasasının ortasında, Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Shiba Inu Ekosistemini oluşturmaya çalıştıkları için lansman ertelendi. Birçok kullanıcı, çekirdek geliştirici Shytoshi Kusama’dan ve Shiba Inu ekosisteminin resmi Twitter tanıtıcılarından ipuçları alarak 2023’ün başlarında Shibarium beta lansmanının gelmesini bekliyor. Dün bir tweet’te, SHIB etkileyicisi SHIB BPP, Shibarium beta lansmanına işaret eden bir Discord mesajı paylaştı ve şunları söyledi:

Dün bir tweet’te, SHIB etkileyicisi SHIB BPP (@SHIB BPP), Shiba Inu geliştiricisi Trophias’tan Shibarium beta lansmanından önceki bir sonraki ve potansiyel olarak son adıma işaret eden bir Discord mesajı paylaştı. Shib BPP, takip eden bir tweet’te Shytoshi Kusama’dan bir mesaj paylaşarak bunu doğruladı. Kusama’ya göre, sadece bazı son rötuşlar ekliyor, ardından belgelerin organizasyonu ve yayınlanması ve ardından proje başlayacak.

https://twitter.com/ShibBPP/status/1608161104110452736?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1608161104110452736%7Ctwgr%5E6bdf8f1a960c6869ef44df1e2cf5e6ea068fd0ad%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2F

Lansman bir süredir erteleniyor

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, geliştiriciler bir yıldan fazla bir süredir Katman 2 çözümünün lansmanını erteliyor. En son Eylül ayında piyasaya sürülmesi planlanmış olsa da , geliştiriciler teknik sorunların gecikmeye neden olduğunu iddia etti. Basın zamanında, ekip henüz bir lansman tarihi yayınlamadı. Birçoğu beklemekten bıkmış olan Shiba Inu topluluğunun üzüntüsüne rağmen net bir tarih verilmiyor ancak ipuçları gelmeye devam ediyor. Özellikle, geliştiriciler Pazar günü başlayan SHIB web sitesinin güncellenmesiyle Shibarium beta lansmanına doğru meşhur ilk adımı attılar .Bu arada, yakın tarihli bir rapora göre, Kusama projenin tatillerde başlatılmayacağını açıkladı. Bunun yerine, topluluk üyelerini bu zamanı aileleriyle geçirmeye çağırdı.

Bazı üyeler, Shibarium’un gelişiminin tamamlandığını ve başlatmak için doğru zamanın beklendiğini düşünüyor. BoneShibaSwap’ın resmi Twitter hesabı da BONE’un 50 veya 100 dolara ulaşabileceğini iddia etti. BONE, ShibaSwap merkeziyetsiz borsası için yönetişim tokeni ve yaklaşmakta olan Shibarium katman-2 blockchain için gas token’idir. Ayrıca, yatırımcılar Shibarium lansmanından önce kripto borsalarının BONE token’i listelemeye başlamasını veya Github’daki değişiklikleri görmesini beklemelidir. Bu, kullanıcıların Shibarium beta lansmanı için daha iyi bir tarih tahmin etmelerine yardımcı olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!