Shiba Inu, Solana ve Litecoin’i Geride Bıraktı! Analistten Çarpıcı SHIB Fiyat Tahmini

Shiba Inu (SHIB) Twitter hesabı, dün hesabın 900 bin takipçiye ulaştığını duyurdu. Twitter takipçi sayısı, uzmanlar tarafından önemli bir metrik olarak değerlendiriliyor.

Hesapların yüzde 84,72’si aktif !

16 Eylül’de Shiba Inu (SHIB) fiyatı birçok direnç seviyesini kırarak, önemli ölçüde yükseldi. Coinbase’de 24 saat içinde Shiba Inu’ya 870 milyon dolar akarken, listemele sonrası fiyat ivme kazandı. Sosyal medyada popülaritesindeki muazzam artış sayesinde, SHIB, Litecoin (768.2 bin takipçi),  Uniswap (631bin takipçi) ve hatta Solana (622.8 bin takipçi) gibi dev projeleri geride bıraktı. Followeraudit.com verilerine göre, bu 900 bin takipçiden sadece yüzde 12,4’ünün sahte hesap, hesapların yüzde 84,72’sinin ise aktif hesap olduğu ifade edildi. Bu veriler, perakende yatırımcılar arasında SHIB’e karşı artan ilginin altını çiziyor.

Shiba Inu, Dogecoin’e (DOGE) rakip olarak oluşturulmuş, Ethereum üzerine inşa edilmiş merkeziyetsiz bir meme tokenidir. SHIB’nin toplam dolaşım arzı bir katrilyondur ve  yakın zamanda duyurulan ShibaSwap gibi projeler SHIB etrafında gerçekleşiyor. Tesla’nın CEO’su Elon Musk, ‘Floki’ adlı yeni Shiba Inu yavrusunun gelişiyle ilgili tweet atarak SHIB’nin fiyatındaki artışa ve son zamanlarda büyüyen hayran kitlesine katkıda bulunmuş olabilir.

Shiba Inu fiyat analizi

Coinbase’in SHIB’ı listelemesi, Shiba Inu topluluğu tarafından sevinçle karşılandı ve altcoin’in değerini neredeyse yüzde 31.9’luk bir artışla 0.000008815 dolar’a yükseltti. Ancak, 16 Ağustos’ta yükseliş ivmesi azaldı. Şu anda SHIB, çalkantılı bir fiyat hareketi ile iki kritik işlem bölgesi arasında konsolide oluyor. CoinMarketCap.com’a göre şu anda altcoin, gün içinde yüzde 3,80 düşüşle ancak son bir hafta içine  yüzde 14,63 artışla 0,000007 dolardan işlem görüyor. Yatırımcılar kar elde ettikçe satın alma baskısı geri döndü ve bu da 0.00000768 dolar ile 0.00000835 dolar direnç seviyeleri arasında bir konsolidasyona neden oldu.

Kripto para piyasasında volatilite devam ederken,  fiyat her iki yönde de gidebilir. Hafta sonunun aşağı yönlü fiyat trendi göz önüne alındığında, altcoin piyasasının ve Shiba Inu fiyatının da toparlanması  beklenebilir. Finbold analisti Jordan Major’a göre, bu nedenle, 0.000007 dolarlık geri çekilme seviyesini test etmeden önce fiyatların yüzde 22 artacağına inanmak için somut bir neden var.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!