Shiba Inu Balina İstilasında: İşte Güncel Veriler

Popüler memecoin Shiba Inu, güçlü bir düzeltmeden sonra hala toparlanmaya çalışıyor. SHIB, bir kez daha en büyük 1.000 Ethereum cüzdanı tarafından en çok satın alınan token’lerden biri haline geldi. Ani satın alma gücü, token’ın, elinde en büyük USD tutan balina cüzdanları arasında ilk sırayı kaybetmesinden sonra ortaya çıktı.

Shiba Inu balina cüzdanları arasında ilk 10’a girdi

Kripto balinalarının hareketlerini izleme platformu olan WhaleStats’ın ortaya koyduğu verilere göre, Shiba Inu (SHIB) büyük balina cüzdanları arasında en çok satın alınan token’lar arasında ilk 10’a girdi. Satın alma hacmi, balinaların sahip olduğu miktarlara kıyasla önemsiz kalırken, bu yine de meme temalı kripto para birimine olan ilginin varlığını gösteriyor.

TradingView’deki hacim göstergesine göre, trader’lar Shiba Inu (SHIB)’yu aktif olarak takas etmeye istekli görünmezken Ethereum veya Bitcoin gibi daha büyük sermayeleri tercih ediyor. Öte yandan bazı piyasa uzmanlarına göre trader’ların düşük aktivitesi, geleneksel finansal piyasalar için hafta sonu olmasına da bağlanabilir. Bunların yanı sıra piyasa değerine göre en büyük 14’üncü kripto para birimi olan SHIB son bir haftada yüzde 6,52 artış kaydetmesine rağmen son 24 saatte 2,85 düşüş ile 0,00003044 dolardan işlem görüyor.

Popüler memecoin SHIB artık ilk değil

Kripto balinalarının satın alma faaliyetleri önemli bir gösterge olarak kabul  rağmen balina adreslerindeki balina varlıklarının toplam değeri 1,5 milyar dolara ulaştı. Bu durum balina varlıklarının toplam holdinglerinde Shiba Inu (SHIB) token’ının ikinci sıraya düşmesiyle sonuçlandı. Öte yandan daha önce de bildirdiğimiz üzere balina cüzdanlarında 1,6 milyar doları aşan bir sermaye ile tutulan FTX Token (FTT) hala birinci sırada yer alıyor.

Meme temalı kripto para birimi SHIB’in balina cüzdanları arasında ikinci sıraya düşmesi, birincilik için iki kripto paranın uzun bir mücadelesi sonucunda gerçekleşti. Ancak altcoin’in yatırımcıları için Shiba Inu (SHIB), balinalardan gelen varlığa yaklaşık 300 milyon dolarlık girişten sonra bile balinalar arasında liderliğini kaybetti. Kriptoarena.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere Shiba Inu ticaretinin 0,00003 dolar destek bölgesinin üzerinde olması nedeniyle varlık üzerindeki toparlanma rallisi henüz sonuçlanmadı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!