SHIB Rakibi Altcoin Tutulamıyor: Listelenme Sonrası Uçuşta

Baby Doge Coin (BABYDOGE) holder’larının sayısı 1,275 milyonu aştı ve altcoin fiyatı yaşanan artıştan sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Altcoin BabyDoge holder’larının sayısında ani artış yaşanıyor

Balina izleme platformu WhaleStats tarafından bildirildiği üzere, meme kripto para birimi BabyDoge topluluğu büyümeye devam ediyor. Sadece iki gün içinde, BabyDoge holder’larının toplam sayısı önemli ölçüde arttı. Ayrıca altcoin BabyDoge, fiyatının neredeyse yüzde 13 oranında artmasına neden olan yeni bir kripto para borsasında listelenme haberini daha duyurdu. BabyDoge yatırımcı sayısının 17 Ocak’ta, 1.260.401 düzeyinde olduğu belirtildi. İki gün sonra (şu anda) ise, 15.594 daha artarak 1.275.000 holder sayısına ulaştı. Altcoin BabyDoge’a sahip olan toplam kullanıcı sayısının şu anda 1.275.995 düzeyinde olduğu görülüyor.

Ayrıca, ilk 1000 BNB balinasının BabyDoge token’ına olan ilgisi yüksek oranda devam ediyor. WhaleStats’a göre, en büyük 1.000 Binance Coin cüzdanının 989.582.594.495.517 token sahibi olduğu bildiriliyor. Fiat para cinsinden ifade edecek olursak bu rakam, 5.027.713 dolara eşittir. Altcoin BabyDoge sahibi cüzdanların sayısı, artan benimsenmesine rağmen Shiba Inu (SHIB) holder’larının sayısını aşıyor. 18 Ocak’ta, SHIB’in 1.145.212 adet cüzdan tarafından tutulduğu ifade ediliyor.

BabyDoge’un, CoinEx’te listelenmesi fiyatını yüzde 13 oranında artırdı

18 Ocak’ta Hong Kong merkezli kripto para borsası CoinEx, BabyDoge için para yatırma, çekme işlemlerini etkinleştirdi ve aynı gün stablecoin USDT paritesinde kripto para biriminin işlemlerini başlattı. BabyDoge, FLOKI ve bir sürü başka köpek temalı kripto para birimi gibi Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB)’dan ilham alan meme tabanlı altcoin projelerinden biridir.  BabyDoge, Haziran 2021’de piyasaya sürüldü. Ayrıca Floki Inu (FLOKI) köpek temalı kripto token’ının ortaya çıkmasına ilham veren Floki adında bir Shiba Inu yavrusu da bulunuyor.

17 Ocak’ta kripto para borsası CoinEx, altcoin Dogecoin ve Shiba Inu köpek temalı altcoin projelerinin en büyük hayranı olan Elon Musk’tan ilham alan başka bir meme kripto para birimi ELON’u listeledi. Şu anda, BabyDoge CoinMarketCap tarafından elde edilen verilere göre, piyasa değerine göre 2.843. sırada ve yüzde 12,46 oranında bir artışın ardından 0,000000005738 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para piyasası ile ilgili daha fazla güncel haber için lütfen Kriptoarena.com adresini ziyaret ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!