SHIB’in Rakibi Meme Altcoin Dev Borsada Listeleniyor

Dünyaca ünlü bir kripto para borsası olan CoinEx, Shiba Inu’nun yeni rakibi ve aynı şekilde meme temalı bir altcoin projesi olan BabyDoge Coin’i listeleyeceklerini duyurdu. Spot ve sürekli piyasalara ve marj ticaretine erişim sunmasının yanı sıra düşük ücretler ve mükemmel güvenlik ile çoğu kripto trader’ı için popüler bir kripto borsası olan CoinEx bu kararı resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

SHIB’in yeni rakibi altcoin BabyDoge, CoinEx’te listeleniyor

İşlem hacmi bakımından yaklaşık 77,1 milyon dolar değerindeki CoinEx, Aralık 2017’de, Hong Kong merkezli profesyonel bir küresel kripto para borsası olarak kuruldu. Platform, 15 dili ve 500’den fazla işlem çiftini ve 150’den fazla kripto para birimini destekliyor. Yüksek hızı, istikrarlı çalışması ve sorunsuz para yatırma ve çekme işlemleri sayesinde 100’den fazla ülke ve bölgede 2 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan CoinEx, 18 Ocak’ta popüler altcoin projesi Babydoge’un listelenmesini onayladığını duyurdu.

Köpek meme’inden ilham alınarak oluşturulan Dogecoin’in Elon Musk gibi sektörün önde gelen isimlerinin desteğiyle aniden popülerleşmesinin ardından Dogecoin taklitçisi pek çok altcoin projesi piyasaya sürüldü. Bunlardan en bilineni ve Dogecoin’in en büyük rakiplerinden biri olan Shiba Inu da geçtiğimiz yıl kaydettiği devasa yükseliş ile yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bununla birlikte Shiba Inu’ya rakip olarak piyasaya sürülen BabyDoge Coin de bir süredir pek çok trader ve balinanın yeni gözdesi olmaya başlamış gibi görünüyor.

SHIB ile BabyDoge yarışında kim önde?

Shiba Inu ile hodler sayısı bakımından yarışan BabyDoge Coin daha önce bildirdiğimiz üzere SHIB’i bu açıdan geçmeyi başarmıştı. Buna göre Babydoge’un 1,2 milyon sahibi varken SHIB’in yaklaşık 1,14 milyon sahibi bulunuyor. Öte yandan altcoin BabyDoge, 2022’nin başından beri yükselişini sürdürüyor. Coinmarketcap’a göre, yılın başlangıcından sonra bir BabyDoge fiyatı sadece 17 günde yüzde 230 artarak 0,0000000001903 dolardan 0,0000000006599 dolara yükseldi. 16 Ocak’ta Babydoge, tüm zamanların en yüksek değeri olan 0.000000006599 dolar seviyesine ulaşmayı başardı.

CoinEx gibi büyük bir borsada listelenecek olan bu altcoin yükselişini ve popülaritesini artırabilecek gibi görünüyor. Dahası BabyDogeCoin, geliştirme ekibinin 2 Ocak tarihinde 11,50 milyon dolar değerinde 5 Katrilyon BabyDoge Coin token’ının yakıldığını onaylamasının ardından yatırımcıların dikkatini çekiyor. Kriptoarena.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere Shiba Inu (SHIB) ekibi ve topluluğu da son zamanlarda yoğun token yakımı sürecini sürdürüyor. Shibburn’e göre son bir saatte toplam 1.006.504 dolar değerinde SHIB token’ı yakıldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!