Popüler Analistten Çarpıcı Bitcoin Yorumu: Önümüzdeki 6 Ay Çılgın Geçecek!

Kripto para piyasası ivme kazanırken, bazı analistler rallinin başlangıcında olabileceğimizi düşünüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yeni ATH’sine ulaşırken, uzmanlar 4. çeyrekten umutlu.

 

 Önümüzdeki 6 ay Bitcoin için çılgın bir dönem olacak!

Popüler kripto para analisti Lark Davis, önümüzdeki 6 ayın Bitcoin için çılgın bir dönem olabileceğini belirtiyor. Son Twitter paylaşımında Davis, şunları söyledi:
Bitcoin ve kripto para sektöründe önümüzdeki 6 ay / 9 yıl muhtemelen çok çılgın geçecek! Birçoğunuz finansal kaderinizi tamamen değiştirme şansına sahip olacaksınız.

 

Lark Davis’in son yorumları, kripto para piyasası değerinin 2.60 trilyon doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğu bir dönemde geliyor. Bitcoin, bu haftanın başlarında ProShares Strategy Bitcoin ETF’nin lansmanından sonra, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 67 bin dolara ulaştı. Öte yandan, Ethereum gibi önde gelen altcoin‘ler de güçlü bir şekilde toplanıyor. Ancak kripto para analistleri, yatırımcılara bazı uyarıda da bulunuyorlar. Analistler, yatırımcılardan, son birkaç ayda yüksek getiri sağlayan yüksek spekülatif altcoin’ler ve NFT’lere çok fazla güvenmemelerini istedi. Davis, kesinlikle uzun ömürlü bazı altcoin projelerinin olacağını ancak yatırımcıların dikkatli seçim yapması gerektiğini söyledi.

 Analistten altcoin ve yatırım tavsiyesi!

Davis, yatırımcıların  altcoin yatırımı konusunda dikkatli olmalarını talep etse de, altcoin’ler konusunda iyimser. Tek başına Bitcoin’e yatırım yapmanın büyük oranda para kazanmaya yardımcı olmayacağını belirtiyor. Analist, Bitcoin (BTC)’in önümüzdeki 10 yıl içinde paranızı 20 katına çıkarabileceğini, ancak bazı sağlam altcoin projelerinin çok daha erken ve hatta daha fazla  getiri sağlayabileceğini kaydetti.

 

Analiste göre, Bitcoin güvenilir bir yatırım aracı olarak uzun vadede hodl edilmesi gereken bir varlık. Piyasada tonlarca altcoin var ve, analiz, zeka, zamanlama ve şans gibi faktörler kazançları belirlemede etkin rol oynuyor. Son zamanlarda Guggenheim’ın Global CIO’su Scott Minerd, piyasadaki kripto para birimlerinin yüzde 70’inin çöp olduğunu ve ortadan kalkacağını belirtti. Ancak, Solana gibi bazı iddialı projelerin son birkaç ayda güç kazandığını gördük. Solana, geçen hafta bir kez daha 200 dolar seviyelerini geçerek boğa koşusuna devam etti.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!