ABD’li Yatırım Şirketi Ekim İçin Solana, Polygon ve Fantom Tahminini Güncelledi

Solana (SOL/USD), bir Proof-of-Stake Blockchain’dir. Ayrıca SOL, büyük bir DeFi ve Web3 uygulamaları ekosistemine de ev sahipliği yapar. Polygon (MATIC/USD), Polygon SDK çerçevesi ile bilinen Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için bir platformdur. Fantom (FTM/USD), geliştiricilere merkezi olmayan finans (DeFi) hizmetleri sağlayan doğrudan döngüsel olmayan grafik (DAG) akıllı sözleşme platformudur.

Solana (SOL) satın almalı mıyım?

18 Ekim’de Solana (SOL)’nın değeri 157,90 dolardı.

Bunun token için ne tür bir değer noktası olduğuna dair daha iyi bir bakış açısı elde etmek için, tüm zamanların en yüksek değerini ve Eylül ayındaki performansını karşılaştıracağız. 1 Eylül’de token, değer açısından en düşük noktalarından birinde 107,07 dolar seviyesindeydi. SOL tokeni tüm zamanların en yüksek değerine gelince, token 213,47 dolar değerine ulaştığında takvim 9 Eylül’deydi.

Tüm zamanların en yüksek seviyesinde, 18 Ekim’deki değerle karşılaştırıldığında, SOL tokeni değer olarak 55,57 dolar veya %35 daha yüksekti. 1 Eylül’den 9 Eylül’e kadar SOL tokeni 106,4 dolar veya %99 oranında büyüdü. Bu bize, tokenin şu anda ne tür bir değere sahip olduğuna dair bir bakış açısı veriyor ve bu nedenle, Solana tokeninin Ekim ayı sonuna kadar 181 dolara ulaşma potansiyeli var ve bu da onu sağlam bir satın alma aracı haline getiriyor.

Poligon (MATIC) satın almalı mısınız?

18 Ekim’de Polygon (MATIC) 1,51 dolar değerindeydi.

Bunun token için ne tür bir değer noktası olduğuna dair daha iyi bir bakış açısı elde etmek için, Eylül ayındaki performansının yanı sıra tüm zamanların en yüksek değerini de gözden geçireceğiz. MATIC tokeninin tüm zamanların en yüksek değerine gelince, token 2,62 dolar değerine ulaştığında 18 Mayıs’taydı. Tüm zamanların en yüksek seviyesinde, MATIC tokeni, 18 Ekim değerine kıyasla değer olarak 1,11 dolar veya %73 oranında daha yüksekti.

Tokenin Eylül ayındaki performansı açısından, 5 Eylül’de, token en yüksek değer puanı olarak 1,77 dolar seviyesini gördü. 21 Eylül’de token en düşük noktasını 1,03 dolarda gördü. Bu bize tokenin 0,74 dolar veya %41 değer kaybettiğine dair bir gösterge veriyor. Bununla birlikte, 21 Eylül’den 18 Ekim’e kadar MATIC tokeni 0,48 dolar veya %46 oranında değer kazandı. Bu, Ekim ayının sonunda altcoin Solana da olduğu gibi MATIC’in de potansiyel olarak yükseliş trendini takip edebileceğini ve tokenin 1,81 dolara ulaşabileceği anlamına geliyor.

Fantom (FTM) satın almalı mısınız?

18 Ekim’de Fantom (FTM) 2,17 dolar değerindeydi.

Solana, Polygon ve Fantom için Ekim Ayı Fiyat Tahminini

FTM tokeninin tüm zamanların en yüksek değerini tartışırken, tokenin 2,44 dolar piyasa değeri 8 Ekim’de elde edildi. Bu, tüm zamanların en yüksek değerini yalnızca 0,27 ABD doları veya 18 Ekim’deki değerinden yalnızca %12 daha yüksek yapar. Eylül ayındaki performans açısından FTM, 0,70 dolar değeri ile 1 Eylül’de en düşük noktasına sahipti. Ayın en yüksek noktası, tokenin 1,91 dolar değerine yükseldiği 9 Eylül’deydi. Bu bize tokenin değerinin 1,21 dolar veya %172 arttığına dair bir gösterge veriyor. 9 Eylül’den 18 Ekim’e kadar, token ek bir %13 veya 0,26 dolar büyüdü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!