Popüler Analist: Bu 3 Altcoin Bitcoin Rallisi ile Birlikte Patlamaya Hazır

Popüler kripto analisti, üç büyük altcoin projesi için bazı büyük fiyat tahminlerinde bulunuyor. Ünlü analist Inmortal’a göre lider altcoin projesi Ethereum (ETH), Cosmos (ATOM) ve FTX Token (FTT), Bitcoin’in büyük sıçramasından sonra patlamaya hazır.

Lider altcoin Ethereum (ETH)

Inmortal takma adını kullanan ünlü trader, 95 bin Twitter takipçisine, kripto para piyasasının genel olarak yükselişini sürdürebilmesi için lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)’in 61 bin doların üzerinde kalması gerektiğini söylüyor. Bu seviyenin korunması mümkün olursa, ünlü yatırımcı Inmortal, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH)’un yayınlandığı tarihte yaklaşık 4.110 dolar olan fiyatından kasım ayının ortasına kadar 6.300 dolara çıkacağını tahmin ediyor.

Kaynak: Inmortal/Twitter

CoinGecko’dan alınan verilere göre Ethereum, yazımızın hazırlandığı sırada, Eylül ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %7,5 oranında düşüşte ve şu anda 4.037,88 dolardan işlem görüyor.

Cosmos (ATOM)

Analistin radarındaki bir sonraki kripto para, Blockchain birlikte çalışabilirlik platformu altcoin Cosmos (ATOM) oluyor. Analist Inmortal, Cosmos (ATOM)’un “biriktirmeye değer” olduğuna ve bir konsolidasyon sürecinde göründüğüne inanıyor. Kripto para birimi ATOM’un, Bitcoin’e karşı yaklaşık 0,00063 BTC’deki 39,92 dolar seviyesindeki direncin destek için değişeceğini ve 0,00094 BTC’ye 59,56 dolar seviyesinde bir ralliyi tetikleyeceğini düşündüğü gelecek ayın başına kadar yatay bir eğilim göstereceğini tahmin ediyor.

Kaynak: Inmortal/Twitter

CoinGecko’ya göre altcoin ATOM, yazımızın hazırlandığı sırada, Eylül ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %22,5 oranında düşüşte ve şu anda 34,70 dolardan işlem görüyor.

FTX Token (FTT)

Inmortal ayrıca, kripto borsası FTX’in hizmet tokeni olan FTX Token (FTT)’ın fiyatında önemli bir artış yakalanacağını düşünüyor. Ünlü yatırımcı, altcoin FTT için birikim süresinin zaten bittiğini söylüyor. Kripto para biriminin muhtemelen mevcut seviyelerden yaklaşık 65 bin dolardan 10 Kasım’a kadar en az 100 dolar seviyesine yükseleceğini tahmin ediyor.

Kaynak: Inmortal/Twitter

CoinGecko’ya göre altcoin  FTX tokeni (FTT), yazımızın hazırlandığı sırada, Eylül ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %24,5 oranında düşüşte ve şu anda 63,74 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!