Popüler Analist Altcoin Sepetini Açıkladı! İşte Tam Liste

Yakından takip edilen kripto para analisti Benjamin Cowen, Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Avalanche (AVAX) ve Polkadot (DOT) dahil olmak üzere, önde gelen Layer-1 altcoin projelerinin, bu piyasa döngüsü için öne çıkan özellikler olduğunu söylüyor.

Ethereum (ETH) birinci sırada

InvestAnswers YouTube kanalında gerçekleştirdiği konuşma sırasında Benjamin Cowen, Ethereum (ETH)’un kesinlikle Layer-1 protokole sahip coin’ler arasında bir numaralı tercihi olarak yer aldığını belirtiyor.

“Bence Ethereum açık ara en iyisi. Şu anda diğerlerinin buna yaklaştığını bile düşünmüyorum… Ben merkeziyetsizleşmeye gerçekten değer veriyorum. Bu sadece merkeziyetsizliğin, ölçeklenebilirlik ve güvenlik arasında bir oyun.”

Önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’a ek olarak Cowen, diğer üç altcoin’e de yatırım yaptığına değinerek şunları söyledi;

“Bu döngüye girerken, ilk üçüm veya belki de ilk dört demeliyim çünkü Ethereum kolay cevap. Bunun ötesinde, Avalanche (AVAX), Cardano (ADA) ve Polkadot (DOT)’un bu döngüde ki bulundurduğum üç token olduğunu söyleyebilirim. İyi olan başkaları da var. Terra (LUNA)’yı görmezden gelmek imkansız. Kelimenin tam anlamıyla milyarlarca dolar değerinde Bitcoin satın alırken bunları görmezden gelmek zor.”

Analist listesinde yer alan altcoin projeleri sıraladı

Cowen, ayrıca listesinde Ethereum ekosistemine meydan okuyan Solana (SOL) ve Terra (LUNA)‘nın neden listesinde yer almadığını da açıklıyor.

“Terra ve Solana gibi bazı projeler, onları sevmediğimden değil, sadece onlar üzerinde oyuna geç kaldım, bu yüzden aslında erken olduğunuz projelere odaklanmak daha kolay. Geç kaldın. Bunlar başlıcaları. Kesinlikle o kadar da önemsemediğim çok şey var, bu yüzden bunları listelemeyeceğim, ancak döngüye girilebileceğini söyleyebilirim. Liste; Cardano, Polkadot, Ethereum ve Avalanche. Bir sonraki döngü, bir dahaki sefere çıktığımızda, muhtemelen diğer blockchain projelerinde ödeneklerim olacak veya en azından onlarda daha büyük ödenekler olacak.”

Kriptoarena.com olarak daha önce bildiğimiz gibi: Cowen, toplam kripto para piyasa değerinin 10 trilyon dolarlık bir rakama ulaşması durumunda DOT’un önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 55 dolar seviyesinden üç katına çıkabileceğini söyledi. Analist, böyle bir rallinin Cardano’nun (ADA) önceki piyasa döngülerinde yaptığına benzer olacağını belirtiyor. Analist, “Bu trendi tersine çevirebilir ve daha yüksek seviyelerde trende başlayabilirsek, o zaman kolayca bu seviyeleri görebileceğinizi düşünüyorum. Polkadot, birkaç yüz dolara çıkabilir. Önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinden 3 katına fırlayabilir. Altcoin ADA bunu yaptı. ADA, 2018’de bir doların biraz üzerinde işlem görürken üç yıl sonra, 3 dolara ulaştı. ADA, tüm zamanların en yüksek seviyesinden 3 kat arttı. Bence başka bir boğa piyasasına girersek, DOT’un bu seviyelere çıkması mümkün. Gerçekten başka bir boğa piyasası dalgalanması görürsek ve Bitcoin 100 bin doların üstüne çıkarsa, o zaman Polkadot bu hedefe ulaşabilir.” ifadelerini kullandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!