2 Altcoin Binance Listelemesi Sonrası İvme Kazandı

Stellar (XLM) Blockchain üzerine inşa edilmiş düşük değerli bir altcoin projesi, Binance’den sürpriz bir destek aldıktan sonra toplanıyor. Yeni bir duyuruda, küresel kripto para borsası, gizlilik odaklı MobileCoin (MOB)’in platformunda işlem görmeye başlayacağını söylüyor.

Kripto Borsası Binance’deki sürpriz listelemenin ardından iki altcoin yükseliyor

MobileCoin, her bir işlemin verilerine yalnızca gönderici ve alıcının erişebildiği mesajlaşma uygulamaları genelinde ödemelerde uzmanlaşmıştır. Uygulamanın masaüstü sürümü de mevcuttur. Proje kendisini “PayPal gibi, ancak güvenli, basit, şifreli bir yardımcı para birimi” olarak faturalandırıyor. Projenin web sitesinde şöyle açıklamada bulunuluyor:

MobileCoin, dört temel konuyu ele alan güvenlik odaklı bir kripto para birimidir: güvenlik, işlem hızı, enerji tüketimi ve mobil cihazlar için optimizasyon.

Kripto para borsası Binance’te listelenmesiyle ilgili haberler, MobileCoin’in iki farklı ani yükselişle yukarı doğru yükselmesine neden oldu ve keskin bir düzeltme yapmadan önce yüzde 101 oranında artarak 3,62 dolardan 7,29 dolara yükseldi. MOB, şu anda ve işlem yapılırken hala yüzde 24,4 artışla 4,42 dolardan işlem görüyor.

Binance’den NEXO’ya yeşil ışık

Ayrıca Binance’den yeşil ışık alan altcoin Nexo (NEXO), ödünç verme ve ödünç alma platformu kullanıcılarına yıllık faiz üzerinden yüzde 17’ye varan oranlarda kazanç sağlıyor. Projenin web sitesine göre, Nexo 200’den fazla bölgede dört milyondan fazla kullanıcıya sahip ve şu anda yönetimi altındaki kripto paralarda (AUM) 12 milyar doların üzerinde elinde tutuyor. Binance, NEXO hakkında şunları söylüyor:

Nexo, bireysel kullanıcılara borç verme, ödünç alma, alım satım ve kredi kartları gibi bankacılık hizmetleri sunan Blockchain tabanlı bir borç verme protokolüdür.
NEXO token’ı, yönetim ve platform faydalarının yanı sıra faiz ödemeleri almak için kullanılıyor.

Şu anda, altcoin Nexo yaklaşık yüzde 6 oranında arttı ve 2,39 dolardan işlem gördü. Altcoin başlangıçta yüzde 23 oranında artışla 2,21 dolardan 2,72 dolara yükseldi ve ardından 2,29 dolara düştü. Binance, hem MOB hem de NEXO’nun Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD) ve Tether (USDT) işlem çiftlerinde takas için uygun olacağını söylüyor. Kripto para piyasası ile ilgili daha fazla güncel haber için lütfen Kriptoarena.com adresini ziyaret ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!