Anthony Pompliano Bitcoin (BTC)’in 50 Bin Dolar Seviyesini Geçmesini Değerlendirdi!

Bitcoin boğası, yıl sonuna kadar, 100 bin doları hedefliyor. Bitcoin, pazar günü bir kez daha psikolojik olarak 50 bin USD seviyesini geçti ve Temmuz ortasından bu yana %50’den fazla ralli yaptı. Ralli, rüzgarı düzenleyici karşı rüzgarlar karşısında esnekliğini kanıtlamaya devam eden bir pazarın yelkenlerine geri koydu. %44’e yakın bir hakimiyet oranına sahip Bitcoin, altcoinlerin yönünü de büyük ölçüde dikte etmeye devam ettiğinden, daha geniş kripto para piyasası rallide daha da yükseldi. Bitcoin bu kadar hızlı gelse de piyasa liderleri, öncü kripto para biriminin daha yeni başladığına inanıyor.

Kazançlar için daha fazla pist

Bitcoin yaklaşık 64 bin dolar zirvesine yaklaşıyor olsa da, Pomp Investments’tan Anthony “Pomp” Pompliano, BTC fiyatının 2021’de daha fazla kazanç kapısı olduğuna inanıyor. Bu sabah CNBC’ye yaptığı açıklamasa Pompliano şunları belitti:

Bu yılın sonuna kadar çok, çok hızlı bir fiyat artışı

Pomp, bir örnek olarak 2017 Bitcoin rallisine işaret ediyor ve bu boğa koşusu sırasında BTC fiyatının 20 günden daha kısa bir sürede 10 bin dolardan 20 bin dolara iki katına çıktığını “bir tepe noktası olarak” Squawk Box’a şöyle ekliyor:

Yıl sonundan önce böyle çılgınca bir şeyin olduğunu görmek beni şaşırtmaz.

Bitcoin 50 bin dolarda geziniyorsa, bu BTC 100 bin doları devreye sokar. Pomp, likit net değerinin %90’ından fazlasının kripto para alanında muhafazakâr olduğuna inandığı Bitcoin’de olduğunu açıkladı. Bu arada, bebek patlamalarının BTC’nin oradaki en riskli varlık olduğuna inandığı bir “kuşak ayrımı” tanımladı.

Bitcoin (BTC)’e karşı düzenleyici kasırgalar

Yaz, Bitcoin için bir kasırga oldu ve ABD’li milletvekilleri, kripto vergisi adı verilen bir altyapı faturasının bir parçası olarak endüstriyi hedef aldı. Blockchain Derneği’nin yönetici direktörü Kristin Smith de CNBC röportajına katıldı. Smith, kripto düzenlemesinin henüz gerçekleşmediğini kaydetti. Endüstrinin çok hızlı bir şekilde organize olması ve Capitol Hill’deki oylamanın ortasında seslerini duyurmaya çalışmasıyla ortaya çıkan kriptonun “politik süper gücüne” işaret etti.

Smith, yasa koyucuların kripto para piyasasından gelir elde etmek istediklerini “çok yüksek düzeyde” cesaret verici bir işaret olarak görüyor. Blockchain Derneği yöneticisi, kripto endüstrisinin “düzenleyici cephede iyi bir sonuç alacağını” bekliyor. Haklıysa, Bitcoin ve daha geniş anlamda kripto para piyasası için başka bir yükseliş işareti olabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!