Popüler Analist: Polygon, Tezos ve 2 Altcoin Bu Seviyelere Çıkacak!

Popüler kripto trader’ı ve analist Scott Melker, Tezos’un kalkışa hazır olduğunu ifade ederken Polygon ve diğer iki altcoin için yeni rallilerin gerçekleşeceğini tahmin ediyor. İşte Scott Melker’ın üç coin’e yönelik tahminleri…

Melker: Popüler altcoin Polygon bu seviyelere yükselecek

Ünlü kripto trader’ı ve analist Scott Melker, 595.300 Twitter takipçisine, Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC)’un geçen ay düşüş trendinde tutan çapraz direncini çıkardıktan sonra yükselmeye hazır olduğunu söyledi. Melker, “MATIC hedefi 1,79 dolar. Sonra daha yükseğe,” ifadelerini kullandı. Altcoin projesinin şu anki değeri olan 1,28 dolardan Melker’in ilk hedefi, yaklaşık yüzde 40’lık bir yukarı yönlü potansiyeli temsil ediyor. Piyasa değeri ile 23. sırada yer alan kripto para birimi, son 24 saatte yüzde 0,3’lük bir kazanç kaydetti. Son 7 günde ise yüzde 24,1 arttı.

Trader’ın listesindeki bir diğer kripto para, merkezi olmayan türev borsası Serum’dur (SRM). Melker’e göre, SRM MATIC’in ayak izlerini takip ediyor ve yüzde 50’nin üzerinde potansiyel kazanımlar için hazır görünüyor. Analistin SRM hedefi yaklaşık 13 dolarda. SRM, yazım sırasında 8,29 dolardan el değiştiriyor ve yüzde 0,1 oranında yükseldi. Altcoin, 7 günlük ölçekte yüzde 18,2’lik bir yükseliş yaşadı.

Analist, KAVA ve XTZ yorumunda da bulundu

Sıradaki, merkezi olmayan zincirler arası para piyasası Kava.io (KAVA). Analist Melker, altcoin’in piyasa çöküşünü sona erdirdiğini ve şu anki 6,28 dolarlık fiyatından yüzde 46’lık bir artışa hazırlandığını söylüyor. Analistin, KAVA hedefi 9,20 dolarda. KAVA, yazım sırasında 6,40 dolardan el değiştiriyor.

Akıllı sözleşme platformu Tezos’a (XTZ) bakıldığında, kripto analisti, altcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmadan ve keşfedilmemiş bölgeye doğru ilerlemeden önce sırada bir direnç olduğuna inanıyor. XTZ, yazım sırasında 8,28 dolardan işlem görüyor. Analist, altcoin için aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Zaten ilk girişten neredeyse 3x ve ikinci girişten 2X (siyah daireler) yaptı. XTZ, fiyat keşfi bölgesi ile flört ediyor, şu anda sadece başında. 8,4 doların üzerinde bir kapanış yaparsa limit gökyüzü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!