Müjde: SHIB, DOGE ve BTC Kabul Edildi! Benimsenme Artıyor

İsviçreli seçkin saat ve aksesuar üreticisi TAG Heuer, yayınladığı bir basın açıklamasına göre, BitPay ile ortaklık kurdu ve şimdi ABD’deki ödemeler için Shiba Inu(SHIB) ve DOGE meme coin’ler de dahil olmak üzere kripto para birimlerini kabul etmeye başladı.

TAG Heuer Bitcoin (BTC), DOGE ve SHIB ile ödeme alacak

Bir başka şirketin, BitPay ile kripto para ödemelerini benimsemesinin ardından, işletmelerin müşteriler tarafından ödenen kripto parayı fiat paraya çevirerek almalarını sağlayan bir ortaklık anlaşması imzalanmıştı. Ardından, ödeme seçeneklerinde bulunan kripto para birimlerinin genişletileceği duyuruldu.

 

Şimdi ise İsviçreli lüks saat ve aksesuar üreticisi TAG Heuer, ABD’li müşterilerinin artık BitPay ile ürünlerini desteklenen kripto para birimleri ile satın alımlarının kabul etmeye başladığını duyurdu. Kripto para birimleri arasında BTC, ETH ve Bitcoin Cash(BCH) olmak üzere toplam 12 kripto para biriminin yanı sıra meme coin Shiba Inu ve DOGE ile beş dolara sabitlenmiş stabilcoin’ler de yer alıyor. Firmanın müşterileri için minimum harcama limiti konulmamaklar birlikte ve işlem başına 10.000 dolara kadar ödeme yapabilecekler.

TAG Heuer CEO’su Bitcoin’i destekliyor

Şirketin CEO’su Frédéric Arnault, Bitcoin’i borsalarda işlemlere başladığı ilk günden beri izlediğini belirtiyor. BTC hakkında konuşurken, fiyat artışlarından bağımsız olarak yakın gelecekte dünya çapında entegre bir teknoloji olmayı vaat eden bir oluşum olduğundan bahsediyor. Şirket gelecekte Web3’e entegre olmayı, blockchain ekosistemini kullanmaya başlamayı ve NFT’lere de açık olmayı planlıyor. Böylece dijital alana geniş bir alan kaplamayı planlıyor. Arnault, kripto para ödemelerinin entegrasyonunun Web3 ve kripto ekosistemi ile ilgili diğer birçok projeyi uygulamadan önce bunun sadece ilk adım olduğunu belirtiyor. CEO, şirketin hem marka hem de ABD müşterileri için BitPay aracılığıyla entegre ettiği kripto para ödeme özelliğinden olumlu sonuçlar almayı beklediğini dile getiriyor ve şunları söylüyor:

“Lüks bir marka olarak Web3‘e girişimizin mükemmellik standartlarımızı karşılamasını sağlamalıydık ve kurum içi çevik ekiplerimiz sayesinde ve BitPay’in desteğiyle bu yeni finans dünyasına mümkün olan en iyi şekilde giriş yapabiliyoruz. Yeni kripto para ödeme özelliği, Web3 evrenlerinde TAG Heuer için birçok heyecan verici projenin sadece başlangıcıdır.”

Kripto para birimlerini benimseyen firma sayısı artıyor

Son iki ay içinde BitPay, diğer birçok büyük küresel şirketin, meme coin’ler DOGE ve Shiba Inu (SHIB)’da dahil olmak üzere, kripto para birimlerinde ödemeleri entegre etmesini sağladı. BitPay ile ödeme kabul etmeye başlayan firmalar; V.I.P. Hollanda merkezli seyahat acentesi Taylor Travel Management Group, ABD’de yerleşik küresel emlak devi Jamestown ve lüks yat kiralama ve komisyonculuk şirketi Camper & Nicholsons gibi başka firmalar yer alıyor.

Ayrıca, yeni şirketlerin son zamanlarda sıklıkla SHIB’yi benimsemesine rağmen, token’in fiyatı düşmeye devam ediyor ve şu anda 0.00001186 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Ekim ayında ATH’si olan 0,0008 doların neredeyse yüzde 90 altında bulunuyor. Daha fazla kripto para haberi için Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!