BTC, DOGE ve bu 2 Altcoin İçin Seviyeler Belli Oldu!

Kripto para piyasalarında yaşanan ciddi düşüşler ardından yaşana geçici bir sürelik boğa rallisi yeniden yerini düşüşe bıraktı. Yaşanan düşüşlerle birlikte, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE) ve 2 altcoin projesinde ki seviyeler belli oldu.

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH)

Bitcoin (BTC), son 24 saat içinde yüzde 1,48 düşüşle, 29,284 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ederken 30.000 desteğini kaybetti.  Günlük grafikte Bitcoin (BTC), 25.400 dolar destek ve 32.950 dolar direnç seviyesi arasındaki geniş aralığın ortasında işlem görüyor. Şu anda, lider kripto para birimi BTC, 30.000 doların altında olduğu için bir düşüş daha yaşama olasılığı mevcut olduğu belirtiliyor. Ayrıca, satış hacminin artması, ayıların gücünü teyit ediyor.

Ethereum (ETH), yüzde 3,66 düşüş ile Bitcoin (BTC)’i takip ediyor. Ethereum (ETH), önemli seviyenin altında 2.000 dolar seviyesine sabitlendi, bu da geri dönüşü düşünmek için çok erken olduğu anlamına geliyor. Boğalar inisiyatifi ele geçiremezse,  yeniden bir düşüş hareketi 1.800 dolar fiyat seviyelerine kadar gerilemesine neden olabileceği belirtiliyor. Ethereum, şu anda 1.957 dolar seviyelerinden piyasada işlem görmeye devam ediyor.

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB)

Dogecoin (DOGE), son 24 saatte yüzde 4.74 düşüş yaşadı. DOGE, 0,09 ABD dolarının üzerinde düzeltme girişimi başarısız olduktan sonra düşüşe devam etti. Alıcılar 0,08 ABD doları tutamıyorsa, meme coin’in en yakın destek seviyesi 0,07 ABD dolar seviyesinden ay sonuna kadar test etme şansı bulunduğu belirtiliyor. Şu anda DOGE, 0.0850 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

SHIB, bugün yüzde 4,79 düşüşle listenin en büyük kayıp yaşayan altcoin projesi oldu. Shiba Inu (SHIB), yakın zamanda test edilen 0,0000011 ABD doları olan destek seviyesine geri dönüyor. Günlük mum yakın bir yerde sabitlenir ve satış hacmi artarsa, yatırımcılar 0.000010 doların altına daha fazla düşüş görebilir. Böyle bir senaryo herhangi bir kırılma yaşanmazsa önümüzdeki günlerde gerçekleşebileceği belirtiliyor. Şu anda SHIB, 0.00001168 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

Daha fazla kripto para haberi için Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!