Cardano Kurucusu: Musk Twitter’da Bu Altcoini Kullanabilir!

Popüler altcoin projesi Cardano ağını geliştiren ana şirket Input Output Global (IOG) kurucu ortaklarından Charles Hoskinson, Lizbon’daki Web Zirvesi 2022 konferansında belirli açıklamalarda bulundu. Hoskinson, kripto para dünyasının yakın zamanda yöneleceği yönler ve Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının arkasında yatan nedenleri açıkladı! İşte detaylar…

Cardano CEO’su: “Cardano’nun uzun vadede bir blockchain ağına dönüşmesini bekliyorum!”

Cardano’nun Ar-Ge’sinden sorumlu şirket olan IO Global’in (IOG) kurucu ortağı ve CEO’su Charles Hoskinson, Lizbon’da yapılan Web Zirvesi etkinliğinde ADA projesinin geleceği hakkında gelen soruları cevapladı. Verdiği cevaplar ile ADA yatırımcılarının dikkatini çeken Popüler CEO, “Cardano’nun uzun vadede bir blockchain ağına dönüşmesini bekliyorum” sözlerinde bulundu. Bildiğiniz üzere popüler Akıllı Sözleşme Platformu Cardano, Ethereum (ETH) altyapısını kullanıyor.

Bununla beraber popüler CEO’nun yaptığı tahminler ise büyük sosyal medya platformu Twitter’ı kullanan bütün kullanıcıları ilgilendiriyor. Hoskinson, Elon Musk’ın Twitter’ı almasının arkasındaki nedenler hakkında da tahminlerde bulunurken, “Elon Musk’ın Twitter üzerinde Dogecoin’i kullanacağını” vurguluyor. Bununla beraber yaptığı tahminlere, Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından platforma 200 milyon yeni kullanıcı katılabileceğini de ekliyor.

Öte yandan popüler kripto para birimi Cardano (ADA), son 24 saatlik süreçte yüzde 2,7’lik bir yükseliş yaşadı. Anlık olarak ise 0.324861 dolardan işlem görüyor.

Hoskinson, Binance ve Elon Musk ortaklığı hakkında yorumlarda bulundu!

Bununla birlikte popüler CEO Hoskinson, yakın zaman önce Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının arkasında büyük nedenler olduğunu ima ediyor. Ünlü isim, Dogecoin’in mevcut ölçeklenebilirliğinin böylesine büyük bir atılım için yeterli olmadığını belirtti. Hoskinson’a göre Dogecoin, ADA üzerinde oluşturulacak olan bir yan zincir ile bu sorunun üstesinden gelebilir. Öte yandan Hoskinson’ın sözleri ise,“Binance, Twitter’a boşa yatırım yapmadı” şeklinde oldu.

Cardano CEO’su Hoskinson, dev kripto para borsası Binance’in Twitter satın alımında üstlendiği rol hakkında da yorumlarda bulundu. CEO’ya göre Changpeng Zhao, yaptığı bu hamlenin altında daha büyük planlara sahip. CEO’nun yaptığı açıklama ise şu şekilde:

“CZ’nin bu yatırımı boşa yapmadığına inanıyorum. Yarım milyar doları sadece pasif bir yatırımda harcamak anlamsız. Önümüzdeki dönemde Twitter’ın içinde bir Binance veya BNB token’ın varlığını görebiliriz.”

Daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere Binance, Elon Musk’ın satın alımı için 500 milyon dolar değerinde bir yatırımda bulunmuştu ve bu yatırım onu Twitter’ın ana ortaklarından biri yaptı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!