Bu Meme Coin Dolandırıcılıklara Karşı Savaş Açtı! İşte Detaylar!

Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB) ekibi, FUD’lar ve yanlış bilgilerle mücadele etmek için SHIB Vikipedi üzerine çalışıyor.  Ayrıca geliştirme çalışmaları da sürüyor. İşte detaylar…

Popüler meme coin, SHIB Vikipedi üzerine çalışıyor

Shiba Inu (SHIB)’nun arkasındaki ekibin, dolandırıcılıkları ve projeyle ilgili hatalı bilgileri ortadan kaldırmaya yardımcı olmak için “SHIB Vikipedi” yi oluşturmak için çalıştığı bildiriliyor. Buna ek olarak, ekip Shibarium Documentation ve Woofpaper v3 üzerinde de ilerleme kaydediyor. Shiba Inu ekibi, tüm resmi ve doğrulanmış SHIB bilgilerini ve topluluğa katkıda bulunanları ve projeleri içerecek bir “canlı belge” oluşturmakla meşgul. Belgenin bilgileri güncellenecek ve zaman içinde yalnızca resmi ekip üyeleri tarafından gerektiğinde genişletilebilecek ve “SHIB Vikipedi” olarak hizmet verecektir. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

SHIB Vikipedi oluşturmanın amacı, Shiba Inu Ekosisteminin itibarına zarar veren kripto alanı dolandırıcılıklarının çoğunu ortadan kaldırmaktır.

 

Bu gelişmelerin yanı sıra, Shiba Inu ( SHIB ) yakımları düzenli olarak devam ediyor. Tüm bu süre boyunca, memcoin ve geliştiricileri etrafında uçuk fikirler dolaşıyor. Bitcoin ve kurucusu Satoshi Nakamoto gibi , birkaç kripto projesi kurucusu da anonimliğini koruyor ve kimliği belirsiz kalıyor. Bazen anonim çalışmalar sadece projenin beyni değil, aynı zamanda geliştiriciler ekibini de çevreler. CoinMarketCap’e göre, piyasa değeri açısından 16. kripto para birimi olan Shiba Inu’nun (SHIB) geliştirme ekibinde durum böyle. Memecoin, bir metaverse projesi, bir stablecoin ve daha fazla projeyle “erişimi”ni genişleterek daha fazla fayda arayışında. Sonuç olarak, bu topluluğun üyeleri, Satoshi Nakamoto’nun aksine, özellikle Twitter’da aktif oldukları için projenin geliştiricilerini merak ediyor.

Çılgın Shiba Inu teorileri

Çılgın teoriler, çoğunlukla milyarder olan Elon Musk’a ve diğerleri arasında SpaceX ve Tesla’nın CEO’suna işaret ediyor. Musk, Bitcoin’in bir destekçisidir ve DOGE hakkındaki güzel yorumları ile biliniyor.  Bazı söylentiler, Elon Musk’ın Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama olduğuna işaret ediyor. SHIB’nin arkasında olduğu söylenen kripto küresinin en etkili kişilerinden Elon Musk ve Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin birkaç kez tekrar gündeme geldi . Ancak Shytoshi Kusama’nın Twitter hesabı bu iddiaları erkenden çürüttü.

Shytoshi Kusama etrafındaki spekülasyonlara rağmen tokenin hala popüler olduğunu söyleyebiliriz. Genellikle, sahipleri arasında “klasik” tokenlar olan Bitcoin ve Ethereum’un ötesinde bir ana yatırım alternatifi olarak anılır. Kriptoarena.com olarak da bildiridiğimiz gibi, son yedi gün içinde bir milyardan fazla SHIB token yakıldı. Shytoshi Kusama, topluluğun kripto para birimine elverişli gelişimi teşvik etmedeki rolünü yineledi. Aslında, geliştiriciye göre, büyük yakımlar bir topluluk çabası gerektirecektir. Geçen hafta, toplam 104 işlemle bir milyardan fazla token yakıldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!