Kripto Para Topluluğu İddialı: XRP 24 Saat İçerisinde Yüzde 476 Artacak!

Kripto para piyasalarında uzun süredir devam eden kripto kışının ardından, bu hafta genel anlamda piyasalar üzerindeki ayıların kontrolü kaybettiğine tanık oldu. Haftanın başından bu yana, BTC, ETH, XRP ve SOL’da dahil, kripto paraların geneline bakıldığında çoğunun yükseliş sinyalleri verdiği görüldü. Analistler grafiklerin çoğunun yükselişlerle işlem gördüğü için piyasada bazı olumlu işaretler gördüklerini belirtiyorlar.

XRP fiyatının 31 Temmuz’a kadar yüzde 476 artacağını vurguluyorlar

Yükselişte görünen kripto para birimleri arasında yer alan Ripple’in yerel altcoin’i XRP, topluluğun hafta sonu için daha fazla fiyat hareketi öngördüğü para birimleri arasında yer alıyor. Önde gelen topluluklardan biri olan CoinMarketCap topluluğu, Ripple ekosisteminin yerel altcoin’i XRP’nin 31 Temmuz 2022 tarihi veya öncesinde 1,95 dolarlık bir hedefe ulaşacağını tahmin ediyor. Bu tahmin, kripto para birimlerinin fiyat tahminlerinin yapıldığı CoinMarketcap’ın Fiyat Tahminleri aracına dayalı olarak yapılıyor.

Topluluğa göre altcoin projesi XRP, 0.36 dolar fiyat seviyesindeki mevcut fiyat hareketinden 1.6115 dolar veya yüzde 476.11 bir fiyat artışına tanık olacağını belirtiyorlar. 2022 yılı tüm kripto piyasası adına iyi başlangıçların olduğu bir dönem olmadı ve piyasa değerine göre dokuzuncu sırada yer alan en büyük kripto para birimi için de öyle oldu. 1 Ocak 2022 tarihinde XRP 0,84 dolar fiyat seviyesinden 0,36 dolar seviyesine kadar geriledi. Bu yüzde 59.7’den fazla düşüş anlamına gelmektedir.

Ripple blockchain endüstrisinde ilerlemek adına yeni adımını atıyor

Topluluğun XRP adına böyle bir fiyat hareketini tahmin etmesinin ana nedenlerinden biri olarak ise, yazılım şirketi Ripple olabileceği bildiriliyor. Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Ancak şu anda, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile uzun süredir devam eden yasal sürecin içerisinde. Ancak SEC ve Ripple dava sürecindeki gelişmelere bakıldığından çoğu kişi Ripple’in kazanıyor olduğunu söylemektedir. Yargıcın, Hinman’a ait konuşmaların dökümanlarını istemesinin ardından, SEC tarafının davayı ertelemeye çalışmasının büyük rolü olduğu belirtiliyor.

Bu arada, yüzlerce blockchain yazılım profesyonelini, özellikle veri bilimcilerini ve uygulamalı makine öğrenimi araştırmacılarını genişletmek adına yeni bir merkez açtığını duyurdu. Ripple, tarafından duyurulan merkez Toronto, Kanada’da bulunacak ve 50 mühendisi işe alma planlarının olduğu şirket tarafından paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Ripple ekosisteminin yerel altcoin projesi XRP son 2 hafta içerisinde yüzde 10.8 yükseliş yaşadı. Son 24 saate baktığımızda yüzde 0.2 oranında düşüte görünen XRP,  şu anda 0,37033 fiyat seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!