McDonald’s’tan Floki Inu Yorumu: FLOKI İle Big Mac Alınabilecek mi?

Floki Inu (FLOKI), son dönemde proje ve ortaklıkları ile gündemden düşmüyor. FLOKI yatırımcılarından biri, McDonald’s’a FLOKI’yi ne zaman ödeme şekli olarak kabul edeceklerini sormuştu. Fast food zincirinin cevabı, topluluğu heyecanlandırdı.

McDonald’s, açık kapı bıraktı

Meme altcoin’lerde rekabet büyürken, projeler hem benimseme hem de ödeme mekanizması olarak büyük bir yarış içerisinde. Floki Inu da bu projelerin başında geliyor. McDonald’s, FLOKI yatırımcısının tweet’e yanıt verdi ve müşterilerin ihtiyaçlarına göre sürekli olarak ödeme seçeneklerini gözden geçirdiklerini söyledi. Fast food zinciri, ”Daha fazla güncelleme için bizi takip etmeye devam edin.” yorumunu yaptı. Amerikalı fast food şirketinden gelen yanıt sembolik olarak önem arz ediyor. Böyle büyük bir şirketin sıradan bir takipçinin yorumuna cevap vermesi aslında çok önemli. Bu, şirketin artık müşterilerinin ihtiyaçlarının bilincinde olduğunu ve McDonald’s’ın ödeme olarak farklı kripto para birimlerini kabul etmeye başlayabileceğini gösteriyor.

McDonalds’ın tweetine yanıt olarak Floki Inu’nun resmi Twitter hesabı, McDonald’s’ın FLOKI’yi kabul etmesinin yüz binlerce Floki Inu yatırımcısı için harika olacağını, çünkü McDonald’s’ta yemek yemelerinin bir nedeni daha olacağını söyleyen bir tweet paylaştı. Şimdiye kadar McDonald, Bitcoin’i (BTC) yalnızca El Salvador’da bir ödeme şekli olarak kabul ediyor. El Salvador, Bitcoin‘i 7 Eylül 2021’de yasal para birimi olarak kabul eden ilk ülke oldu.

Floki Inu, emin adımlarla hedefine ilerliyor

Floki Inu, kendisini halkın kripto para birimi olarak adlandıran ve “sosyal bir hareket” olarak markalaştıran bir proje. FLOKI, Shiba Inu (SHIB)’ya rakip olarak orataya çıkarken, iddialı ortaklıklara imza atıyor. Meme altcoin, top 10’e girmek istiyor. FLOKI, “üç önemli proje” üzerinde çalışıyor: Valhalla adında bir NFT oyun metaverse’i FlokiPlaces adlı bir NFT projesi, Floki Inuversity adlı bir içerik ve eğitim platformu FLOKI ayrıca bir DAO‘ya (Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon) kademeli ve aşamalı bir geçiş planlıyor.
 

Floki Inu (FLOKI), Şubat ayında kendi metaverse projesini başlatmayı planladığını açıkladı. FLOKI’nin arkasındaki ekip, son zamanlarda Londra ve Dubai’deki reklam kampanyalarıyla projeyi küresel çapta daha iyi bir konuma getirmeyi hedefliyor. FLOKI ekibinin sözcüsü Pazartesi günü basına verdiği demeçte, FLOKI, kullanıcıların oyun oynarken NFT’ler kazanabileceği bir metaverse projesini hayata geçirecek. Yönetici, “ürünlerimizden bazıları bu ay piyasaya sürülecek ve ”PlayToEarn NFT” oyun metaverse’mizin ilk versiyonu Şubat 2022’de çıkacak” açıklamasını yaptı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!