İşte Pasif Gelir Elde Edebileceğiniz 3 Altcoin!

Pasif gelir elde etmek isteyen yatırımcıların da bir durağı kripto para birimleri diyebiliriz. Son zamanlarda popüler ve kazançlı bir hale geldiğini de söyleyebiliriz. Kripto para piyasasında popüler kripto para YouTube kanalı Dante DeFi temelinin sağlam olduğunu düşündüğü ve 2022’de pasif gelir imkanı sunan 3 altcoin projesini takipçileriyle paylaştı.

Analist: StackOs riskli ama önemli derecede pasif gelir kazandırabilir

Kanalın listesindeki ilk altcoin StackOS, merkeziyetsiz bulut bilgi işlem platformu olarak tanımlanıyor. Bu nedenle kullanıcılar açık protokolü kullanarak, herhangi bir full-stack uygulamasını, merkezi olmayan uygulamayı ve ana ağ node’larını dağıtabiliyor. Bununla beraber StackOS, şimdiden 400 projeye sahip ve Polygon (MATIC) ve Avalanche (AVAX) ile çalışıyor.

Analiste göre StackOS riskli olarak değerlendiriliyor fakat node’ların serbest bırakılmasından sonra önemli derecede pasif gelir elde edilebileceğini düşünüyor.

Altcoin FLUX ve TIME, analistin listesinde önemli bir yere sahip

Listedeki ikinci altcoin ise Flux (FLUX). Analiste göre 2022’de pasif gelir için yatırım yapılacak ikinci en iyi proje Flux, ölçeklenebilir merkeziyetsiz bulut altyapısının yeni nesli olarak tanımlanabilir. Flux ile kullanıcılar uygulamalarını aynı anda birden fazla sunucuda yönetebilir, geliştirebilir ve oluşturabilirler.

Flux hakkında söylentiler ise web 3 tabanlı merkeziyetsiz bir internet protokolü olacağı yönünde. Böylece kullanıcıların Flux ile pasif gelir elde edebileceği düşünülüyor. Daha önce kriptoarena.com olarak çokça değindiğimiz analist Dante Defi, FLUX konusunda çok iyimser ve merkeziyetsiz finans alanında Flux’un CDefy’de büyük bir proje olduğunu da yorumlarına ekledi.

Wonderland (TIME) ise analistin son pasif gelir noktası olarak 2022 yılında takip edilmesi gereken altcoin’ler arasında yer alıyor. Altcoin projesi Wonderland, en popüler ve en başarılı Olympus DAO çatallarından biri olarak nitelendiriliyor.

Analistin açıklamalarına göre çalışan ekip, projeyi ilerletirken aynı zamanda da fazlasıyla geliştiriyor. Stake edilen TIME’da sunulan APY yüzde 90.000’e yakın olduğu için bu proje birkaç analist tarafından da büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Ayrıca altı çizilen bir diğer nokta ise APY’nin düşen fiyatlardan etkilenmeyeceği olarak karşımıza çıkıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!