Fiyatlar Oldukça Düşük: 5 Altcoin Büyük Fırsatlar Sunuyor

Kripto para piyasasında geniş bir takipçi kitlesine sahip olan analist Cheeky Crypto geçtiğimiz günlerde fiyatları düşük olan ve büyük yatırım fırsatı sunduğunu düşündüğü 5 altcoin projesini paylaştı. Kriptoarena.com olarak daha önce de analizlerine yer verdiğimiz Cheeky Crypto’nun yükseliş öngördüğü altcoin’leri inceliyoruz.

Altcoin projeleri VeChain (VET) ve MultiVAC (MTV)

Popüler analist Cheeky Crypto’ya göre fiyatı düşük olup yükseliş potansiyeline sahip ilk kripto para birimi VeChain (VET) oluyor. VET birçok küresel endüstri için büyük veri engellerini çözen bir ekosistem oluşturmak amacıyla dağıtık yönetişim ve IoT teknolojilerini kullanmayı amaçlıyor. Elde edilen bilgilere göre altcoin’in ekibi VeUSD adlı yeni bir kripto para birimini tanıttı. Bu sebeple analist Cheeky Crypto, bu token’ın değer kazanacağını düşünüyor. Ayrıca analiste göre VeChain’in Web 3.0 ve DeFi’a odaklanıyor olması da gelecekte fiyatın yükseliş potansiyelini arttırıyor olabilir.

Analistin yükseliş öngördüğü bir diğer altcoin ise MultiVAC (MTV) oluyor. MTV, piyasada yenilikçi bir bilgi işlem platformu olarak tanımlanıyor. Cheeky Crypto’ya göre bu kripto para birimi hem NFT hem akıllı sözleşme hem de ana ağa sahip olduğundan güçlü bir topluluk oluşturmak için yeni ortaklıkları duyurmaya hazırlanıyor. Analist altcoin’in yeniden ATH seviyelerine döneceğini ve bunun için sadece doğru piyasa koşullarının oluşması bekleniyor.

SingularityDAO (SDAO), Cardano (ADA) ve Harmony (ONE)

Analiste göre önümüzdeki günlerde yükselişe geçecek bir sonraki altcoin SingularityDAO (SDAO) oluyor. SingularityDAO, esas olarak yapay zekâ tarafından yönetilen çeşitlendirilmiş kripto para varlık sepetlerini yönetmek için, merkezi olmayan, Blockchain tabanlı bir organizasyon olarak tanımlanıyor. Analiste göre SingularityDAO, ekibi, teknolojisi ve topluluğu sayesinde önümüzdeki günlerde yükselişe geçebilir.

Cheeky Crypto, popüler altcoin projesi Cardano (ADA)’nun da yakın zamanda büyük bir artış yapabileceğini düşünüyor. Analiste göre piyasa değerine göre 7. sırada yer alan ADA yazım sırasında son bir haftada yüzde 6,76 ve son 24 saatte yüzde 1,30 artış ile 1,28 dolardan işlem görüyor. Cardano 3,1 dolarlık ATH seviyesinin oldukça altında seyrederken analist Cheeky Crypto’ya göre 2022 Cardano’nun yılı olacak. Analist son olarak Harmony (ONE)’nin ciddi bir artış potansiyeli taşıdığını düşünüyor. Piyasa değerine göre 43. sırada yer alan ONE son bir haftada yüzde 14,63 oranında artışla 0,3396 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!